• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.05.2023

13:27

VOJSKA SRBIJE SE KREĆE KA KOSOVU, STIŽU SNIMCI SA SVIH STRANA! Do 14 časova će biti potpuno raspoređene formacije duž administrativne linije (VIDEO)

Printscreen

Politika

VOJSKA SRBIJE SE KREĆE KA KOSOVU, STIŽU SNIMCI SA SVIH STRANA! Do 14 časova će biti potpuno raspoređene formacije duž administrativne linije (VIDEO)

Podeli vest

Vojska Srbije (VS) do petka ostaje u najvišem stepenu borbene gotovosti, a danas do 14 časova će biti potpuno raspoređene formacije vojske duž administrativne linije, izjavio je ministar odbrane Miloš Vučević.

Razlog za ovakvu odluku je nastavak terora nad Srbima koji žive na KiM od strane premijera lažne države Aljbina Kurtija.

Ispred zgrade opštine Zvečan, kao i Zubinog Potoka i Leposavića od jutros su prisutne jake snage tzv. kosovske i specijalne policije sa šlemovima i pod punom borbenom opremom.

Sada se na društvenim mrežama pojavljuju snimci vojske Srbije kako se kreću ka Kosovu i Metohiji.

 

 

 

 

 

Podsetimo, pre nekolika dana predsednik Srbije i vrhovni komandant naših oružanih snaga Aleksandar Vučić potpisao je naredbu o podizanju borbene gotovosti jedinica Vojske Srbije na najviši nivo, i naredio im hitan pokret u pravcu administrativne linije sa Kosovom i Metohijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milenko

pre 10 meseci

Vojska Srbije će reagovati ukoliko se situacija ne smiri. Postoje crvene linije preko kojih se ne sme preći.

Dušan

pre 10 meseci

Srbija neće dozvoliti proterivanje naroda sa KiM

Samosvesna građanka

pre 10 meseci

Vojska Srbije (VS) do petka ostaje u najvišem stepenu borbene gotovosti, a danas do 14 časova će biti potpuno raspoređene formacije vojske duž administrativne linije Do te linije i smeju da dođu, dalje ni milimetar! Uzaludno a svesno sramoćenje svih rodova naše vojske - samo da bi Veleizdajnik i njegov pajtos Vučević sebi prikupili neki politički poen, jer su svesni da su oba i svi ostali iz SNS postali ,,pročitani'' i omraženi i nikakakav Pokret im neće pomoći u zaustavljanju neumitnog i nezaustavljivog kotrljanja nizbrdo.

sasa1171

pre 10 meseci

Gde ste ratnohuskaci.Sram vas bilo glodari jedni.

Kosta

pre 10 meseci

Kurti naredio rsspored odbrambenih sila kosova na severnu granicu, nose tesko protivtenkovdko naoruzanje, rakete tow, stingere i minobacace 120mm...

Ratko

pre 10 meseci

Koliko je ovo neprofesionalno.Čovek javni iznosi do kad je vojska u pripravnosti?Ljudi moji da li je ovo moguće?Da nema niko bolji,pametniji,profesionalniji?

Mirko Dragičević

pre 10 meseci

Može se vojska kretati ka Kosovu kao ČORAK koliko hoće , ali ako se Albančerosi ne vrate na početne položaje ( mislim da neće ) onda je to još veći promašaj i ĆORAK Vučić je rekao da će ČUVATI MIR po svaku cenu...dakle Kurti -imaš slobodan prolaz

Festan Njemanitz

pre 10 meseci

rasporedjivanjem vojske na administrativnu liniju ne cini nista nego samo Srbija priznaje nezavisnost Kosova , administrativna granica moze da bude Kosovo u administrativnim granicama Srbije , a inace gradjani Srbije su vec trideset godina i vise napadnuti i terorisani i ubijani , a bivsi predsednik Jugoslavije i Srbije Solobodan Milosevic je vec pre trideset i vise godina izjavio da Srbe niko ne sme napadati , terorisati i tuci , a Srbi su vec 30 godina napadani , silovani i terorisani . Vosjak Srbije mora da udje na Kosovo i napadne teroriste da bi obezbedila mir gradjana u Srbiji .

TT

pre 10 meseci

Uuu jaka stvar, nece uraditi nista ko i nikad do sada ... -.-

zoran

pre 10 meseci

... prdnjava predsednika. ... dogovorena predaja ...ne sme VS intervenisati bez odobrenja KFOR/UN. ... krizni štab PINKa ne zaseda, znači sve je ok - jasno im je ... u pozadini je neki veliki posao i kriminal države - Brnabićka zna ... biće okršaja u glavnom gradu, svinjac polako ali sigurno ključa

Normalac

pre 10 meseci

Hej, ali naši nisu u problemu dož linije već sa one strane linije. Javite Vučeviću. Hahahaha, kakav rijaliti za pleme

Krivi

pre 10 meseci

A investicije? Naš velemajstor ima plan za Kosovo...Mi vama Kosovo, Vi nama investicije. Ono što je zapanjujuće: Srbijanci podržavaju taj plan...bilo ih je ispred Skupštine pola miliona. Aco Srbine...verovatno su skandirali bratu Mila Đukanovića. Oprosti im bože, ne znaju šta rade.

Milka

pre 10 meseci

Vucko i Kurti sve sinhronizovano rade, kao nekad Vucko i Djukanović.

MLADEN

pre 10 meseci

Tako malo Vojna Tehnika??? Hahahaha Bolje da je Vucic njima dao Sendvice i 2000din! Jesmo jadni

lokvanj

pre 10 meseci

I šta sa tim? Jaka stvar. Naša vojska i policija ne smeju ni nos da promole na Kosovu, mogu samo da šetaju sa ove strane granice.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija