• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2023

12:51

NA SLIKAMA SE JASNO VIDI DA SU OBRENOVIĆ I MILJKOVIĆ PRIVEDENI PRE POČETKA SUKOBA! Advokat Miljković o novim dokazima  (VIDEO)

printscreen

Politika

NA SLIKAMA SE JASNO VIDI DA SU OBRENOVIĆ I MILJKOVIĆ PRIVEDENI PRE POČETKA SUKOBA! Advokat Miljković o novim dokazima (VIDEO)

Podeli vest

Advokat Predrag Miljković kaže da se na fotografijama koje je objavio RTV Kim jasno vidi da je njegov branjenik Dušan Obrenović, koji je u ponedeljak uhapšen u Zvečanu, mirno protestovao i da je sa zemlje uvučen u kordon Kfora.

Kako je objavio portal RTV Kim, materijal koji je njihova ekipa snimila u ponedeljak 29. maja u popodnevnim satima neposredno pre izbijanja nereda u Zvečanu, pokazuje da su Radoš Petrović i Dušan Obrenović „nestali“ iza kordona Kfora pre incidenta, pa je jasno da u njemu nisu učestvovali, niti su mogli da napadnu bilo koga, pošto su prethodno privedeni.

To je ono o čemu smo sudu ukazivali tokom sednice, da je faktički momenat lišavanja slobode mog klijenta taj trenutak koji se vidi na slikama, a ne kako tužilaštvo tvrdi 23.30. Dalje, vidi se da je moj branjenik mirno protestovao i da je sa zemlje uvučen od strane vojnika Kfora - rekao je Miljković.

Miljković je dodao da je snimak verodostojan i da će sudu i tužilaštvu danas proslediti fotografije.

Na fotografijama sukcesivno snimljenim u periodu od jednog minuta koje je objavio RTV Kim se takođe vidi kako uhapšeni Radoš Petrović i Dušan Obrenović „nestaju“ iza kordona Kfora.

Sa njima je iza kordona uvučen još jedan čovek, koji je kasnije pušten.

Nakanadnim uvidom u snimljeni materijal, RTV Kim je ustanovio se da se na snimku jasno vidi da Radoš Petrović, poziva okupljene da se smire i posedaju, a potom sa njima peva „Kosovo je Srce Srbije“. Tada se kordon Kfora na trenutak „otvara“ i u njemu Petrović i Obradović „nestaju“.

Branilac Radoša Petrovića, advokat Dejan Vasić rekao je da će takođe već danas snimak i fotografije proslediti Specijalnom tužilaštvu.

Već danas ću snimak i fotografije proslediti Specijalnom tužilaštvu kako bi se otklonila svaka sumnja u odnosu na mog branjenika. Iz snimka se jasno vidi da je Petrović iz sedećeg položaja uvučen u kordon Kfora pre početka nereda - rekao je Vasić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krivi

pre 10 meseci

Zašto se oglašavaju advokati? Zašto ćuti onaj koji je kriv za progon srpskog naroda, onaj koji je predao Kosovo Šiptarima, daleke 2013 godine? Izdajnik!!!

MilosObilic1389

pre 10 meseci

Srbi neće da žive pod albanskim nacizmom...!! Srbi ne žele albanski nacizam koji im svakodnevno ubija decu i uzima organe kidnapovanim Srbima radi prodaje na američkom tržištu ljudskih organa...!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija