• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2023

15:04 >> 11:17

VUČIĆ JE PRAVI DRŽAVNIK I ISTORIJA ĆE SVEDOČITI DA JE ON NAJBOLJI PREDSEDNIK KOGA JE SRBIJA IMALA! Jovana Jeremić uputila jaku poruku

Inofrmer/Pedja Milosavljević

Politika

VUČIĆ JE PRAVI DRŽAVNIK I ISTORIJA ĆE SVEDOČITI DA JE ON NAJBOLJI PREDSEDNIK KOGA JE SRBIJA IMALA! Jovana Jeremić uputila jaku poruku

Podeli vest

Gosti u Temi dana autorke Tanje Vidojević na Informer TV bili su novinarka i voditeljka Jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, i filozof i analitičar Dragoljub Kojčić koji su govorili o prozapadnim protestima opozicije.

Filozof i analitičar Dragoljub Kojčić istakao je da ovi protesti nemaju veze sa politikom, već da bi vlast došla na vlast.

- Ovde su dva ključna pitanja. Prvi je odnos prema KiM, a drugo pitanje je odnos prema EU. Koja je njihova politička ponuda? Ovi protesti nemaju veze sa politikom, oni su tu da bi se došlo na vlast i ništa više. Kad je Đinđić bio živ on je imao viziju. Vi ne možete da vodite politiku ako nemate viziju. Vučić je pokazao veliko strpljenje i da zna da ide korak unapred. Ovi drugi ne da idu korak unapred, već korak unazad - rekao je Kojčić.

Sa druge strane, novinarka i voditeljka Jovana Jeremić, govorila je takođe o prozapadnim protestima opozicije i naglasila je da niko nema pravo da gasi privatne medije.

- Dragan Bjelogrlić je ušao u političku arenu. Ja ga obožavam kao glumca, ali ne kao političara. Ne dozvoljavam da živim u društvu gde će uređivati privatne medije. Nema niko pravo da gasi Pink, Informer, Srpski telegraf. Mi nikada nismo pozivali da gasimo medije N1, Novu s itd. Oni su napisali da Pink smrdi. Ni Pink, ni ja ne smrdimo. Pink je komercijalna televizija. Nas narod gleda i on jedini ima legitimitet - naglašava Jovana Jeremić i dodaje da glumac Dragan Bjelogrlić priznao da je bio nasilan prema reditelju Gagi Antonijeviću bio bi fer.

Milan Dobromirović, urednik političke rubrike u Informeru i domaćin Teme dana istakao je da Ivan Ivanović u svojoj emisiji pokazuje klasično nasiljei onda taj isti Ivanović danas govori na protestu i bori se navodno protiv nasilja.

- To je klasično nasilje, šta on sve izgovara u svojoj emisji. To je čak i UNS osudio - naglasio je Dobromirović.

Kojčić napominje da je ova vlast kultivisala odnose za razliku od opozicije koja ništa nije uradila za kulturu ove zemlje.

- Pitao bih opoziciju šta ste vi uradili za kulturu? Ova vlast je uspela da dovede najveće umetnike, otvorila je Narodni muzej itd. Neka mi napišu šta su oni uradili za kulturu - istakao je Kojčić.

- Ivan Ivanović je taj koji ismeva svoje kolege, on je sada političar. Ne smatram ga više kao kolegu novinara i voditelja. Ja sam Ivana Ivanovića pobedila u svemu. On mora da se pomiri sa tom činjenicom da ću ja trajati i narednih četrdeset godina. Možda ja Ivanoviću jednog dana budem šef koliko god sad to delovalo nemoguće. Meni je drago što Srbija ima predsednika kao što je Vučić. On ima dušu za razliku od svih drugih političara. Vrlo dobro vidim ko je iskren, a ko je folirant. Vučić je iskren. On je pravi državnik i istorija će svedočiti da je on najbolji predsednik koga je Srbija imala - zaključila je Jovana Jeremić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 10 meseci

Vučić je izuzetan državnik, koga će zapamtiti istorija.

Marija

pre 10 meseci

Vučić je državnik, koji štiti interese Srbije i Srba.

Bubi

pre 10 meseci

A, za to ima i dokaza, kao sto su novi auto-putevi i nove brze pruge prve u Srbiji.

Zorica

pre 10 meseci

Vučić je jedini čovek koji je toliko pomogao svojoj zemlji i izvukao je iz očajnog stanja,tako da smo danas ponosni na napredak i razvoj naše države. I sigurni smo da će ostati upamćen kao najbolji predsednik na svetu.

Andrej

pre 10 meseci

Tako je draga Jovana, uvek uz predsednika Vučica!!!

Maja

pre 10 meseci

Srbija će ući u istoriju zajedno sa Vučićem jer je jedini predsednik koji se bori za državu i njene građane.

Joka

pre 10 meseci

Vucic je jedan i neponovljiv, blago nama sa njim.

Milan

pre 10 meseci

Vucic je nesumljivo jedan od najvecih drzavnika koga je Srbija imala prilike da vidi u poslednjih 40 godina. Principijelan covek, uvek gleda da pomogne, da saslusa drugu stranu. Srbija je sa njim na celu prakticno procvetala.

Ana

pre 10 meseci

Jovana je u pravu, svako normalan vidi koliko se Vucic zalaze za sve nas..

Janko Petrović

pre 10 meseci

Pa vi u INFORMERU niste svesni ovog naslova??? Ko je bre Jovana...polupismena žena..kad lupi glupost mozak mi zastane na sekund!!...Vi da uzimate Vučića u merilo da ga ona forsira..to se šprdaaaačite sa državnikom!!!???? Kako niste pronašli od toliko članova SAN..ili akademika ili politologa ili... Majmuni jedni...namerno ponižavate Srbiju..državu..otadžbinu..Vučića... Sramota..glumite patriote a vi kompletno engleski čovek u Srbiji...

milos

pre 10 meseci

jadna je srbija kad je spala na vucica dacica jovanu i ostale dileje

Festan Njemanitz

pre 10 meseci

Dzovana Dzeremitz nije srpkinja nego je kuracdjordjewtizeva kripto jevrejka kao i Nato marioneta Drk Predragyahu Koenj koji virusima i iglama vrsi nasije nad srpskom decom , vreme je da lazni srbi i stranci budu skinuti sa funkcija i medija a da izmuceni sroski narod dobije rec , Jeremitzka da se vrati kod ashkenazija Happy Maritza u njegov salon za starlete i kraljevsku masazu sa oralnom i rucnom Happy zavrsnicom , ne reklamirate vi samo nasilje na nacionalnoj frekvenciji nego i prostituciju i pusenje kurca , da vas jebo americki izraelac Ali Dzi show , i da vas jebla Dzovanka Dzeremitz i Kija Kotzkar .

Nana

pre 10 meseci

Državnik, koji štiti interese Srbije i Srba.

Jelena

pre 10 meseci

E,neka si i ti uputila podršku Vučiću i snažnu poruku.

Jelena

pre 10 meseci

Svi znamo da ona zdušno podržava Vučića.

Ena

pre 10 meseci

Za bolju budućnost Srbije Vučić je spreman da da i život.

dragiša

pre 10 meseci

Vučića pošrujem,iza njega su rad i dela...Ali, molim vas, nemojte da ovu bolesnu osobu dovodite u studio. To je kompromnitacija .Mnogi su odustali od Pingovog vikend jutra.zbopg opve osobe.Zapamtite,ljudi u Informeru(novinama i TV) ovakve "ličnosti" solaze kao "kec na desetku za one koji protestvuju. Prooitajte komentar tv kritičarke Politike od petka gde u samo DVE REČENICE sve govori. Ovakve osobe ,poput ove koju citirate, zagadjuju prostor. S poštovanjem, najdobronamernije, novinar sa dugogodišnjim pšrofesionalnim iskustvom(radio u novinam,a, na TV RTS, na radio Beohtradu).

SRBI NA KOSOVU I METOHIJI ŽIVE VEĆ 20 GODINA U VANREDNOJ SITUACIJI! Urednik Milan Dobromirović na Informer TV dao ozbiljno upozorenje (VIDEO)
Politika

SRBI NA KOSOVU I METOHIJI ŽIVE VEĆ 20 GODINA U VANREDNOJ SITUACIJI! Urednik Milan Dobromirović na Informer TV dao ozbiljno upozorenje (VIDEO)

Urednik političke rubrike u Informeru Milan Dobromirović je, gostujući na Jutarnjem programu Informer TV, naglasio da Srbi već dvadeset godina na Kosovu i Metohiji žive u vanrednoj situaciji i da im svaka čast što imaju toliko živaca da trpe razne napete i opasne situacije sa kojima se susreću godinama zbog terora vlasti u Prištini.

04.06.2023

10:37

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17