• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.06.2023

08:34

TO SU SUZE MAJKE SRPSKE DECE! Treba li neko da strada pre nego što međunarodna zajednica urazumi Kurtija?

printscreen

Politika

TO SU SUZE MAJKE SRPSKE DECE! Treba li neko da strada pre nego što međunarodna zajednica urazumi Kurtija?

Podeli vest

Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić upitao je da li neko srpske dete treba da strada da bi međunarodna zajednica reagovala i urazumila premijera Kosova Aljbina Kurtija.

Jevtić je na Fejsbuku podelio video snimak uplakane majke dvoje srpske dece pretučene kod Zvečana, i podsetio na ranjavanje dečaka i mladića u Gotovuši na Badnji dan, upitavši zar suze Stefanove i Miloševe majke nisu bile dovoljne da se zaustavi nasilje nad srpskom decom.

"Ovo su suze Marije, majke maloletnih Dare i Kristijana koje je juče brutalno pretukla Kurtijeva policija. Zar suze Stefanove i Miloševe majke na Badnji dan ove godine nisu bile dovoljne da se nasilje nad srpskom decom zaustavi? Treba li da nam se ponovi Gotovuša ili ne daj Bože neko dete strada pre nego što međunarodna zajednica reaguje i urazumi Kurtija", upitao je Jevtić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile lala

pre 1 godinu

Imaju li ova djeca dedu i babu. Mogli bi oni da priupita ju te silnike što su im dirali unuke, i da ih nauče da više nikad ničiju djecu ne diraju.

Marija

pre 1 godinu

Premijera Kosmeta Aljbina Kurtija neko pod hitno mora da urazumi...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija