• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.07.2023

10:01

Jedva je dočekala! Bezumna kampanja srbomrziteljke Nataše Kandić - Srbija i Srbi su za nju genocidni!

Beta

Politika

Jedva je dočekala! Bezumna kampanja srbomrziteljke Nataše Kandić - Srbija i Srbi su za nju genocidni!

Podeli vest

Poznata srbomrziteljka i dežurna hejterka Nataša Kandić jedva je dočekala da opet udari na srpski narod, pa u svojoj brutalnoj kampanji ne krije svoju želju da Srbiju i Srbe žigoše kao genocidne.

Kandić je na svom Tviteru objavila fotografiju takozvanog simbola genocida u Srebrenici -  kažemo takozvani simbol, jer genocida nije bilo. Zločina jeste, ali genocida ne! 

 

 

Tako je ova srbomrziteljka požurila da objavi fotografiju  Cveta "Sećanje", koji je poznatiji kao Cvet Srebrenice i predstavlja nezvanični simbol sećanja na zločin koji se dogodio tokom rata u Bosni i Hercegovini 1995 godine.

Bela boja latica ovog cveta simbolizuje nevinost i predstavlja nevino stradale žrtve, zelena boja njegovog središnjeg dela simbolizuje nadu, dok 11 latica simbolizuju 11. jul 1995. godine, dan kada se zločin dogodio.

Kandić hrli i žuri da Srbiju predstavi u lošem svetlu, jer ne treba zaboraviti da svim srbomrscima najviše smeta to što je predsednik Aleksandar Vučić preporodio Srbiju – ekonomski, politički, vojno i u svakom drugom smislu, te naša zemlja sustiže i prestiže mnoge zemlje u regionu po svim parametrima.

Genocid je krivično delo u kome se mora dokazati specijalna namera da se uništi i zatre jedna zajednica i etnička grupa. Ima li toga u Srebrenici? Nema. 

Podsećamo, Nataša Kandić je prilikom dočeka 2022. poželela da Srbiju vodi neko ko će Srbe proglasiti genocidnim. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija