• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.07.2023

15:59

Vučićević o besramnom linču Koluvije: Ovo nije viđeno još od vremena boljševičkih suđenja! (VIDEO)

Insajder

Politika

Vučićević o besramnom linču Koluvije: Ovo nije viđeno još od vremena boljševičkih suđenja! (VIDEO)

Podeli vest

Dragan J. Vučićević je na drugom Kolegijumu na Informer TV govorio o sramnom napadu na Predraga Koluviju ispred Specijalnog suda!

- Danas je bio nastavak suđenja Predragu Koluviju u tzv. slučaju "Jovanjica" i desilo se nešto što se u Srbiji nije desilo još od vremena onih boljševičkih suđenja posle Drugog svetskog rata kada su sudili na izvikivanje "Kriv je", "Na smrt, na smrt". Sećate se toga, to ste gledali u filmovima. To se danas pokušalo organizovati u Srbiji ispred Specijalnog suda. Tamo je neka gomila ljudi sačekala Predraga Koluviju i njegove advokate i bukvalno su ih linčovali, urlali na njih. Koluviju su čak dvaputa udarili, a onda su policijskog inspektora za koga se osnovano sumnja da je lažno optužio Koluviju na osnovu nekih političkih naloga dočekali kao heroja, ljubili ga, grlila ga, proslavljali ga. Ja ovo nisam video nikad! Ispred suda je bilo nekoliko desetina vrlo nasilnih ljudi. Vidi se na snimku da neki bradati čovek pritrčava i dva, tri puta udara i gura Koluviju. Baš njih briga za bilo kakve izvedene dokaze. Ono što je nepobitna činjenica i to niko ne može da demantuje jeste da je veštačenje MUP-a po nalogu suda utvrdilo da je u biljkama konopljenim zaplenjenim na gazdinstvu "Jovanjica" Predraga Koluvije bilo 0,54 % materije i THC i sve ostale materije ukupno. Da bi neka konoplja bila droga mora da ima minimum 18% THC-a da bi "radila" - istakao je Vučićević.

Celo izlaganje Dragana J. Vučićevića na drugom Kolegijumu Informer TV gde je govorio o sramnom napadu na Predraga Koluviju pogledajte u videu koji sledi.

Predrag Koluvija, optužen u lažnoj aferi "Jovanjica" praktično je linčovan ispred zgrade Specijalnog suda u Beogradu.

Na to je ukazao njegov advokat Vladimir Đukanović koji je i objavio snimak na kom se vidi da su pojedinci čak i udarili Koluviju dok je prolazio kroz špalir.

- Ovo su suđenja onako kako ih savremeni komunisti zamišljaju. Okrivljenog da linčuju. Na snimku vidite njih dvoje koje ga udaraju. Čovek prolazi kroz špalir kao da je na Golom Otoku. Sram vas bilo! Ovo je nezabeležno. Pokušavate nasiljem istinu da sakrijete. Političari dolaze da vrše pritisak na rad suda i dovode svoje aktiviste da linčuju i omalovažavaju odbranu i okrivljrne. Za ovo ćete odgovarati! - naveo je Đukanović na Tviteru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija