• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2023

11:38

Krajišnici stali uz svog Vulina - Ranka Srdić Milić iz Saveza Krajiških udruženja poslala jasnu poruku

pixabay.com/ata images

Politika

Krajišnici stali uz svog Vulina - Ranka Srdić Milić iz Saveza Krajiških udruženja poslala jasnu poruku

Podeli vest

Predsednica Saveza Krajiških udruženja, Ranka Srdić Milić, poslala je jasnu poruku podrške i poručila da su Krajišnici stali uz svog Aleksandra Vulina. Njeno saopštenje prenosimo u celosti.

"Savez krajiških udruženja pruža bezrezervnu podršku Aleksandru Vulinu zbog uvođenja sankcija od strane dokazanih neprijatelja srpskog naroda - SADa. Naravno smeta istina, pravda i sloboda svjetskim profiterima i zavojevačima. Pa čim se drzne neko odvažan sa stavom i zastupi iste, odmah dežurni satanisti nađu način da zinu.  Da, nesmije se u svojoj Srbiji biti Srbin, ne smije se stati u zaštitu nejakih, klanih a nedoklanih, ubijanih njihovim ,,Milosrdnim anđelima“, grijeh je voljeti i zastupati svoj narod u sjemeništu – na svetom Kosovu i Metohiji, grijeh je dijeliti duhovne i civilizacijeske vrijednosti sa pravoslavnom braćom – Rusima i, po podlostima svjetskih siledžija,  grijeh je što uopšte Srbi postoje i dišu.

Zato se dvojica beskompromisnih patriota nađoše na udaru tzv. američke demokratije – Milorad Dodik i Aleksandar Vulin. I gle sudbine, jedan ispod Kozare, drugi sa Zmijanja, pa da, to su oni iz loza koje pretekoše Jasenovac, Jadovno, Gradišku, Prebilovce.....

Izopačenim globalistima smeta glas jednog, žilavog kroz vjekove, naroda čiji sinovi umjesto puške i bombi potenciraju istoriju, svoje žrtve i buđenja, pružajući otpor dušmanskom poganjenju svega svetog.

Na kraju, dvojica prozvanih imaju mnogo sljedbenika. Svjetski tutori, vaša ustava je prozirna za takvu rijeku mentaliteta.  Mi svoj put znamo...."




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija