• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2023

21:04

Poruke sa N1: Srebrenica je genocid, a Republika Srpska je genocidna tvorevina

printscreen

Politika

Poruke sa N1: Srebrenica je genocid, a Republika Srpska je genocidna tvorevina

Podeli vest

Novinar Dinko Gruhonjić i voditeljka N1 uživo u programu tokom protesta prozapadne opozicije poslali sramne su poruke da je Srebrenica genocid, a da je Republika Srpska genocidna tvorevina.

Voditeljka N1 je rekla da je "RTS je iskoristio frazu "Srebrenička dešavanja" za genocid u Srebrenici", na šta je Gruhonjić rekao:

 

- Ljudi koji žive u toj Republici Srpskoj su svesni da je to sve neodrživo, em što je monstruzno jer je nastala na način na koji je nastala. pa se u energetskom smislu ne može dobro završiti, em što je Dodik opljačkao sve što je mogao - rekao je Gruhonjić na N1.

On je i ranije širio mržnju prema Republici Srpskoj, tvrdeći da je ona "postmoderna NDH".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Holandije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pobedom nad Rumunijom u Minhenu rezultatom 3:0! Za plasman među četiri najbolje selekcije Starog kontinenta "lale" će igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Austrija i Turska!

02.07.2024

19:53

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija