• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2023

14:14

(VIDEO) Još ne možeš da dođeš sebi od svađe Putina i Prigožina! Borko Stefanović žestoko potkačio Dveri i Boška Obradovića

Ata images

Politika

(VIDEO) Još ne možeš da dođeš sebi od svađe Putina i Prigožina! Borko Stefanović žestoko potkačio Dveri i Boška Obradovića

Podeli vest

Još jedan okršaj u podeljenoj opoziciji.

Potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović žestoko je napao lidera Dveri Boška Obradovića.

Povod za Stefanovićev obračun sa Obradovićem je formiranje Anketnog odbora u Skupštini Srbije koji bi trebalo da se bavi stravičnim tragedijama u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i u Mladenovcu.

Foto: Tanjug

 

 

Nakon što je Obradović žestoko kritikovao izbor Marinike Tepić za predsednicu odbora, oglasio se Stefanović.

- Jako zanimljivo, jer je poslanička grupa Dveri glasala za odluku o formiranju Anketnog odbora gde jasno piše da će predsednik Anketnog odbora biti predstavnik najjače opozicione poslaničke grupe a to je poslanička grupa Ujedinjeni, čiji je šef Marinika Tepić. Ja razumem da je Boško u šoku zato što su se Putin i Prigožin posvađali pa verovatno još sebi ne može da dođe! - rekao je on za tajkunske medije.

 

 

Podsetimo, kako je Informer već pisao, Đilasovci su i nedavno napali Dveri nakon što su poslanici u Skupštini Srbije izglasali poverenje ministru Bratislavu Gašiću.

I tada su iz redova Stranke slobode i pravde na račun Dveri upućene prozivke za izdaju, a glavni akter takođe je bio Borko Stefanović.

Foto: Tanjug

 

 

Gostujući na tajkunskim medijima, Stefanović je optužio lažnu patriotsku opoziciju da zapravo nema pravu temu, ako to nisu Kosovo ili pitanja gej zajednice.

Pa, ako nema Kosova i gejeva, kao što znate, naša desnica ima malo toga da kaže! To je pitanje za njih ali se danas videlo ko je opozicija! Ima tu i drugih pojava u Skupštini, dosta bušnih, koje su na najlepši mogući način razotkrili svoje namere i svoju beščasnost - naveo je tada Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija