• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2023

10:52

Ništa im nije sveto! Iako je eksplicitna molba roditelja da se prekine rad Anketnog odbora, Marinika i ostatak opozicije ne mare za to! (VIDEO)

Ata images

Politika

Ništa im nije sveto! Iako je eksplicitna molba roditelja da se prekine rad Anketnog odbora, Marinika i ostatak opozicije ne mare za to! (VIDEO)

Podeli vest

Iako je eksplicitna molba roditelja žrtava u školi "Vladislav Ribnikar" da se prekine rad Anketnog odbora, Marinika Tepić i ostatak opozicije koji organizuje prozapadne proteste "protiv nasilja" i dalje insistiraju da se rad odbora nastavi, kako bi oni mogli da se promovišu.

Opozicija ne krije kakav raskol vlada unutar nje, ali to ih ne remeti ni u čemu, pa ni u borbi za skupljanje jeftinih i bednih političkih poena.

Prvo su se posvađali oko toga ko će da vodi taj Anketni odbor, a sada uopšte ne odovode u pitanje da usliše molbu roditelja ubijene dece, već uporno hrle ka svojim ličnim intereseima. 

Pa iskreno ja potpuno razumem bol tih roditelja i inače smatram da niko nema tapiju na bol - skandalozna je izjava Marinike Tepić, koja je pre nekoliko dana rekla i da je za sve njih iz opozicije najvažniji stav porodica stradale dece, odnosno ranjene dece, ali ipak je dodala:

- I tu sam sigurna da niko nema nikakvu dilemu i to mi je zaista jako važno da kažem. Sačekala bih do ponedeljka da vidim kako će se još odvijati stvari - istakla je Tepić, te takvim stavom dala do znanja kolika je kontradiktornost u opoziciji. 

Iako su zahtevi roditelja opoziciji, kako kažu, najvažniji, Anketni odbor ipak nije ukinut. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija