• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

18:12

(VIDEO) Jeremić udara na Aleksića: Hteo je da napusti Anketni odbor, a onda priča drugu priču!

Ata images

Politika

(VIDEO) Jeremić udara na Aleksića: Hteo je da napusti Anketni odbor, a onda priča drugu priču!

Podeli vest

Rat između Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke i Miroslava Aleksića, potencijalnog kandidata na unutarstranačkim izborima ulazi u novu fazu.

Povod za novu razmenu niskih udaraca ovoga puta je Anketni odbor u Skupštini Srbije koji je trebalo da se bavi tragedijama u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu.

Gostujući na TV Prva, naime, Jeremić je otkrio da je Aleksić hteo da izađe iz odbora, iako je glasao za izbor Marinike Tepić za predsednicu tog tela i kasnije izjavio da je jako loše što je rad Anketnog odbora obustavljen,

Poslanički klub Narodne stranke je bio nezadovoljan kako to sve izgleda oko Anketnog odbora i Siniša Kovačević je predložio Aleksiću da napusti taj odbor i Aleksić se pre par dana sa tim složio! Zato me čudi ta njegova izjava.

Na dodatno pitanje da li to znači da je Aleksić promenio stav, Jeremić je odgovorio:

- Samo ću reći da ste me iznenadili informacijom.

 

 

Podsetimo, haos u Narodnoj stranci počeo je nakon što je Aleksić obelodanio da ima podršku većine odbora u Narodnoj stranci i da će se kandidovati za predsednika.

Kako je Informer već pisao, nakon toga došlo je oštrog odgovora Jeremića, pošto je raspušten Izvršni odbor na čijem je Aleksić bio čelu, a raspuštena je i kompletna omladina Narodne stranke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija