• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2023

11:27

Islamističkoj Slobodnoj Bosni smetaju srpska deca i Vučićeva poseta dečjem vrtiću "Srbija"!

informer

Politika

Islamističkoj Slobodnoj Bosni smetaju srpska deca i Vučićeva poseta dečjem vrtiću "Srbija"!

Podeli vest

Portal Slobodna Bosna, koji važi za ekstremni nacionalistički, ima jedan veliki cilj – napasti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbiju!

Kada ponestane razloga za napad, a nikad pravog razloga ni nema, nego najčešće to bude obest zbog uspešne i stabilne Srbije, islamistička Slobodna Bosna dotakne samo dno, pa udari i na najnevinije, na decu. 

Na pomenutom ekstremnom portalu osvanuo je tekst pod naslovom "SRBUJ, MAKAR SLAMU JEO: Predsednik Srbije u Srpcu posetiće dečiji vrtić "Srbija"…". 

Foto: printscreen

 

Sada im smeta i ta Vučićeva poseta, ali moramo priznati da ispod ovoga svakako postoji nešto dublje. 

Nikoga, pa ni Slobodnu Bosnu ne zanimaju razlozi za ovakve poteze vlasti u Srbiji. Oni, jednostavno, koriste svaku priliku da napadnu, jer je za njih kao i za sve druge neprijatelje naše zemlje jedino slaba Srbija je dobra Srbija.

Jer, podsećanja radi, Slobodna Bosna je poznata po izrazito antisrpskim stavovima godinama unazad.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Otrovne strelice ka Srbiji i Vučiću! Opskurne optužbe na račun predsednika u regionalnim medijima - reagovao Vučević
Politika

Otrovne strelice ka Srbiji i Vučiću! Opskurne optužbe na račun predsednika u regionalnim medijima - reagovao Vučević

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Miloš Vučević govorio je o najaktuelnijim političkim temama. Vučević se osvrnuo i na predstojeće obeležavanje godišnjice Oluje u Prijedoru, situaciju na Kosovu i Metohiji, ali i sramnim izjavama novinara Dinka Gruhonjića i napadu regionalnih medija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

03.08.2023

10:51

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija