• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.08.2023

08:43

U politici slušam i radim sve što mi Amerikanci kažu - Gajić citirao Miroslava Aleksića

Pedja Milosavljević

Politika

U politici slušam i radim sve što mi Amerikanci kažu - Gajić citirao Miroslava Aleksića

Podeli vest

Vladimir Gajić, poslanik Narodne stranke Vuka Jeremića, komentarisao je izjavu svog doskorašnjeg stranačkog kolege Miroslava Aleksića.

- Tačno je to što Miki Aleksić kaže u intervju da smo razgovarali oko tih pitanja. Međutim tačno je da on nije imao nijedan argument, izuzev jednog , kada mi je rekao “ Vlado, treba da budeš svestan da će ovde biti kako Amerikanci kažu” (direktan citat). E , ovde smo se razišli… - napisao je Gajić na Tviteru.

Gajić je ovom objavom otkrio najvažniju istinu o Aleksiću, koji po svemu sudeći u politici sluša sve što mu Amrerikanci kažu i radi onako kako mu narede.

Podsetimo, lider Narodne stranke, Vuk Jeremić, raspustio je Izvršni odbor na čijem je čelu bio Miroslav Aleksić i smenio Aleksića koji je bio dotadašnji predsednik odbora. Sukob se raspirio kada je Aleksić obelodanio da je spreman da se kandiduje za predsednika ove partije.

Od tada traje pravi rat u toj partiji, a sada je sukob ušao u finalnu fazu čiji je ishod Aleksićevo otimanje stranke Jeremiću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija