• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.08.2023

22:01

Svi su o svemu govorili, a niko ništa nije napravio! Vučić: Prokop otvaramo 20. oktobra, gradićemo i pristaništa na Dunavu

Printscreen/TV happy

Politika

Svi su o svemu govorili, a niko ništa nije napravio! Vučić: Prokop otvaramo 20. oktobra, gradićemo i pristaništa na Dunavu

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori večeras u emisiji Ćirilica o svim najvažnijim temama u zemlji.

Predsednik je rekao da će 20. oktobra biti otvorena Prokop stanica, na šta je Milomir Marić podsetio i na ideje Slobodana Miloševića o "Europolisu".

- Svi su o svemu govorili, a niko ništa nije napravio. Milošević je živeo u teško vreme, on nije imao ekonomske mogućnosti. Politika je bila teška. Ljudi koji ne sanjaju velike snove nikada ništa neće ni da urade. Mi smo postavljali sve ove planove, i želim da kažem šta će to da bude - kaže Vučić.

On ističe da ćemo zauzeti Dunav i da će biti građena pristaništa, plaže, kejovi.

- Hoćemo da Dunav bude naše more. To će biti novi grad u gradu, i to će biti širenje Beograda nedavno od aerodroma do Nacionalnog stadiona. Ostavili smo prostor sa druge strane, gde će biti pista, a u centru će biti železnička stanica, stizaće se do grada za 17 minuta. Recimo uđete u Prokop, i stižete do Ekspa i Nacionalnog stadiona za desetak minuta, ali ćemo povezati i sa Surčinom i Obrenovcem - rekao je predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija