• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2023

21:41

Vučić ih pojeo k'o parizer! Predsednik odgovorio hejterima kojima je parizer postao najveći protivnik!

printskrin/tv pink

Politika

Vučić ih pojeo k'o parizer! Predsednik odgovorio hejterima kojima je parizer postao najveći protivnik!

Podeli vest

Hejteri, Šolakovi, đilasovski politikanti, samozvani lideri takozvane opozocije proglasili su parizer za najvećeg protivnika!

Prvo su rekli da Vučić ne sme da jede parizer jer je, valjda, otrovan šta li, a sada kada je predsednik najavio da će sutra kupiti parizer, napraviti sendvič i doručkovati sa ministrima Malim i Momirovićem, sada na naslovmoj strani Danasa i Nove pišu da je Aleksandar Vučić koristi parizer da bi ponedio na izborima!?!

Foto: Informer

Šef države jeo parizer i pre: Fotografija iz 2021. godine

 

Uostalom, pogledajte, šef države je sve sam najbolje objasnio.

- Dragi građani, čini mi se da smo vam pokazali koliko brinemo o vašim interesima, o vašim životima. Ne samo kroz povećanje plata i penzija, ne samo kroz svakodnevnu borbu za više puteva, pruga, škola, bolnica, svega onoga što je važno za budućnost vašu, vaših roditelja, vaše dece. Pre nekoliko dana pokrenuli smo inicijativu za smanjenjem cena važnih proizvoda. Među dvadesetak proizvoda bio je i parizer. Taj parizer postao je glavni neprijatelj stranka bivšeg režima i njihovih medija - rekao je predsednik.

Pogledajte video.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija