• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.09.2023

12:13

Nepismeni lopov kaže da je ovo igra - Nikolić: Svi smo videli svojim očima!

SNS

Politika

Nepismeni lopov kaže da je ovo igra - Nikolić: Svi smo videli svojim očima!

Podeli vest

Svi smo gledali, svojim očima, da predstavnici bivšeg režima, zloupotrebljavajući tragedije, prave sebi, na ulici, zabavu uz smeh i muziku. Zato sada ništa čudno nije to što nepismeni lopov iz Trstenika, Miroslav Aleksić, za izbore kaže da su igra, a za pojeftinjenje namirnica da je zamajavanje.

Ovo u svom saopštenju navodi član Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić. Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

''Svi smo gledali, svojim očima, da predstavnici bivšeg režima, zloupotrebljavajući tragedije, prave sebi, na ulici, zabavu uz smeh i muziku. Zato sada ništa čudno nije to što nepismeni lopov iz Trstenika, Miroslav Aleksić, za izbore kaže da su igra, a za pojeftinjenje namirnica da je zamajavanje.

Tako oni državu shvataju!

A da je tako, da im je igračka za bogaćenje, znalo se još davno kada je zajedno sa svojim tastom formirao nekakav "Fond za unapređenje resursa građana", preko koga su izvlačili državne pare.

Pa je na "Fond Aleksić" od 2008. do 2012. godine uplaćeno 685.000 evra.

Zbog toga danas ovu nepismenu lopovčinu, koja nije bila u stanju da savlada ni gradivo iz maternjeg jezika, ne zanimaju ni pojeftinjenja, za koja se predsednik Vučić bori kako bi građanima olakšao, što je moguće više, posledice inflacije izazvane dešavanjima u svetu. Ne zanima onoga koji je jedino gradivo iz lopovluka savladao, to što se predsednik Vučić svom snagom trudi da do kraja godine spusti stopu inflacije, niže nego bilo gde drugo, kako bi se životni standard naših građana povećao.

Ne zanima lopova, ni ovog nepismenog, ni bilo kog drugog, iz bivšeg režima, to što slede povećanja penzija, plata, što će penzioneri u decembru dobiti podršku od 20.000 dinara. Ne zanima njih, jer je jedino za šta se bore interes tajkuna i sopstveni džep!

Sve ono što se odnosi na građane, na životni standard, ono što se odnosi na izgradnju naše Srbije, od puteva i pruga, do škola i bolnica, muzeja i pozorišta, briga je samo jednog čoveka u ovoj zemlji. To je briga i ono za šta se jedini bori, svaki dan, ono što sanja i ostvaruje - predsednik Vučić.

A ovim lopovima koji nisu u stanju u jednom mandatu da izdrže u jednoj stranci, koji bi se i sa crnim đavolom udruživali samo da se dočepaju ponovo vlasti i novih miliona, jer isključivo tako posmatraju državu, uskoro će narod poručiti šta ima. Narod, a ne stranci koje besprizorno mole da ih dovedu na vlast - da više nikada neće uništavati Srbiju!

A o nepismenom zahtevu koji su uputili, ovom lopovu ne vredi pojašnjavati, naviklo je to samo na - sedi 1, dalje od toga ne zna'', piše u ovom saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija