• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2023

10:41

Insinuiraju da je Srbija rušilački faktor kako bi joj naštetili! Tajkunski medij ponovo u kampanji protiv države

printscreen

Politika

Insinuiraju da je Srbija rušilački faktor kako bi joj naštetili! Tajkunski medij ponovo u kampanji protiv države

Podeli vest

Tajkun Dragan Šolak i nujegova medijska glasila se uvek trude da što više obraduju svoje nalogodavce, pa i naslov teksta menjaju i namerno insinuiraju da je Srbija rušilački faktor, kakao bi našoj zemlji i našem narodu naneo štetu.

Naime, na nemačkom portalu Dojče vele osvanula je ves sa naslovom "Za kakvu budućnost se sprema Srbija?". 

Dalje U TEKSTU piše: "Da li Srbija sprema novi rat na Balkanu", zapitao je nedavno nemački list "Velt". "Ne, Srbija se sprema za budućnost", odgovorio je Beograd. A šta na sve to kažu u Berlinu?", piše u tekstu. 

Tajkunski Danas preneo je ovaj tekst, ali sa naslovom kako samo njima odgovara, insinuirajući da je Srbija rušilački faktor i da želi rat na Balkanu. 

Ovaj tajkunski medij je objavio vest pod izmenjenim naslovom u odnosu na nemački medij: "Dojče vele: Da li Srbija sprema novi rat na Balkanu?". 

Foto: printscreen

 

 

Ovakvim senzacinalizmom tajkun direktno ugrožava i naš narod na KiM i naš narod u Republici Srpskoj i u Crnoj Gori!

Ali ovo nije prvi put, jer tajkunu i njegovim pulenima odgovara kada se Srbija nađe u ćorsokaku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dosta zločina! Kolumna Dragana J. Vučićevića:  Frustracija
Kolumne

Dosta zločina! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Frustracija

Kada onaj Raša Nedeljkov, sinji kukavac iz 'Crte' na Šolakovoj televiziji 'objasni' da je dobro što je Srbija izgubila u finalu Mundobasketa jer bi zlatnu medalju Vučićeva vlast politički zloupotrebila (!?!); kada Vesna Pešić kaže za Novaka Đokovića da je primitivac i džiber, a takozvani akademik Dušan Teodorović košarkašima poruči da su prostitutke zato što od države dobijaju novčane nagrade za osvojene titule i medalje (ne znam samo od koga on, Dule Dudule, dobija platu za izučavanje semafora na državnom Saobraćajnom fakultetu?!?).

17.09.2023

17:04

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija