• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2023

22:05

(VIDEO) Vučićeva moćna poruka iz Njujorka: Borimo se za Srbiju, a ko će da pobedi na izborima - to ćemo da vidimo!

Reuters

Politika

(VIDEO) Vučićeva moćna poruka iz Njujorka: Borimo se za Srbiju, a ko će da pobedi na izborima - to ćemo da vidimo!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak na Instagramu kojim je poslao poruku svojim političkim protivnicima.

- Mi se ovde bavimo državom, bavimo se rešavanjem problema naše zemlje. Oni se bave, kako sami kažu, sopstvenim pobedama. Svaka vam čast, vi ste već pobedili. Mi ćemo da se borimo za Srbiju, za građane Srbije. A, ko će da pobedi na izborima - to ćemo da vidimo - naveo je Vučić uz snimak obraćanja iz Njujorka.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, predsednik je odgovorio i na pitanje ruskih novinara.

To je izuzetno teško pitanje za Srbiju, i nadam se da ćemo imati priliku da kažemo ono što imamo da kažemo. Mi smo jedina zemlja u Evropi koja nije uvela nikakve sankcije Ruskoj Federaciji, do sada, i nadam se da nećemo uvoditi sankcije. To je sve što mogu da vam kažem. Sutra ili prekosutra više ću govoriti u UN - odgovorio je predsednik Srbije na ruskom jeziku, govoreći o stavu Beograda prema uvođenju sankcija Rusiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija