• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.09.2023

16:27

Bruka lažnih ekologa! Pošli u Gornje Nedeljice sa ciljem da izokrenu istinu, ali su raskrinkani

printscreen

Politika

Bruka lažnih ekologa! Pošli u Gornje Nedeljice sa ciljem da izokrenu istinu, ali su raskrinkani

Podeli vest

Lažni ekolozi iz „Ekološkog ustanka“ Aleksandra Jovanovića Ćute krenuli su danas za Gornje Nedeljice, gde je počelo rušenje objekata koje je kupila kompanija Rio Tinto, pozvavši na „odbranu ognjišta“, a sve u cilju da se izokrene istina i napadne predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na društvenoj mreži X, ranije poznatijoj kao Tviter, jedan korisnik postavio je sasvim logično pitanje koje je raskrinkalo licemerje i laži „ekologa“.

''Ne kapiram to. Kuće su vlasinici prodali zar ne? Kako sada novim vlasnicima neko može da brani da rade sa njima šta hoće. Nevezano za rudnik / ne rudnik'', napisao je on.

Foto: printscreen

 

 

Važno je podsetiti i da su građani Gornjih Nedeljica pružili ubedljivu podršku Vučiću na prethodnim izborima, gde je osvojio 57,52 odsto glasova.

Predsednik je više puta isticao da je odluka o prekidu saradnje sa kompanijom Rio Tinto bila pogrešna i da bi Jadar bio najrazvijeniji kraj Srbije i objasnio da su u sve umešale prste strane službe.

- Mi smo sebi sa litijumom napravili ogromnu štetu, tačnije strane službe. Bilo je tu sukoba stranih sila, ali ne smem da govorim dalje. Postojale su određene službe koje su uložile novac da se rast Srbije uspori i zaustavi. Rast Srbije sa litijumom bi bio mnogo veći, da bismo mnogo štrčali - rekao je nedavno Vučić.

Iako su lažni ekolozi podržani od tajkunske propagandne mašinerije, plan im ipak nije uspeo, jer kao što se može videti, narod je prozreo njihove namere. Odavno je jasno da lažnim ekolozima nije stalo do zaštite životne sredine, već da samo dižu paniku kako bi napali državno rukovodstvo na čelu sa predsednikom Vučićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija