• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2023

20:45

Jovanov odbrusio Đilasu: Samo ti nemoj da lupetaš o ekonomiji, ako Boga znaš!

printscreen

Politika

Jovanov odbrusio Đilasu: Samo ti nemoj da lupetaš o ekonomiji, ako Boga znaš!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i poslanik u Skupštini Srbije Milenko Jovanov oglasio se povodom najave da će prozapadna opozicija na čelu sa Draganom Đilasom potpisati takozvani Sporazum o saradnji i "Deklaraciju o rušenju Vučića".

Saopštenje Jovanova prenosimo u celosti.

Nemoj više, Đilase, da lupetaš o ekonomiji, lažeš i mažeš kako brineš o ljudima, ako za Boga znaš! Nemoj, jer će neko pomisliti da ste vi Žuti 2008. godine podelili 500.000 otkaza samo da bi ti, tako brižan i pametan, imao o kome da vodiš računa. 

Nego, kad smo već kod toga, koje si to mere za lakši život građana predlagao i donosio nakon što ste otpustili 500.000 ljudi? Koja bi cena, za bilo koji proizvod, tim ljudima mogla biti prihvatljiva kad su im prihodi, zahvaljujući vama Žutima, bili nula? Da li si im zato na svim mogućim televizijama prikazivao svoje rijalitije?

Kao zamenu za posao i platu?

Ako zaista želiš da pomogneš građanima Srbije, samo kaži građanima na koji način si postao milioner. Odaj narodu tu čarobnu formulu, pa da svi građani, na isti način kao i ti, postanu imućni i bogati ljudi!

E, baš zato, novi genijalni pronalazak mašinskog mozga zvani Deklaracija za sprečavanje propadanja Srbije, može da ima samo jednu rečenicu: "Siguran način za sprečavanje propadanja Srbije je da građani i dalje ne glasaju za žute tajkune koji su se posvađali, pa sada, umesto da su kao nekad svi na gomili u jednoj stranci, svako ima svoju mini-stranku i sebi tepa da je lider, jer su i dalje jednako nesposobni i nepošteni".

Mada, sudeći po rezultatima izbora, narod to i bez takve Deklaracije, odlično zna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ena

pre 9 meseci

Đilasa interesuje samo to kako će da se obogati još više.

Slavica

pre 9 meseci

Niko više ne može da sluša Đilasove izmišljotine, bolje mu je da ćuti nego što priča i izmišlja svakakve laži.

nadanada

pre 9 meseci

Đilas i ekonomija dva različita pojma. Vrlo dobro znamo kako je to kada lopov vodi ekonomiju, toliko je to "radio" dobro da nas je za malo uništio!

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija