• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2023

21:25

Opozicija besna! Đilasovac Borko Stefanović kuka na tajkunskim medijima: Vučiću, uvedi sankcije Rusiji!

printscreen

Politika

Opozicija besna! Đilasovac Borko Stefanović kuka na tajkunskim medijima: Vučiću, uvedi sankcije Rusiji!

Podeli vest

Bezidejna opozicija naudiće interesima Srbije kad god joj se za to ukaže prilika, a da su spremni na sve zbog jeftinih političkih poena demonstrirao je i Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Gostujući na tajkunskoj N1, Stefanović je po ko zna koji put ponovio da bi Srbija trebalo da uvede sankcije Rusiji, čime je dodatno otežao i onako težak posao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je u Njujorku na meti zapadnih političara iz istog razloga.

- Mi smo u inferiornoj poziciji jer nismo uveli sankcije Rusiji, Vučića sada gledaju kao izolovanog rođaka zbog toga! Mi smo zbog toga oslabljeni, izolovani, oseća se pretnja vizama i povlačenja investicija! A Kurtiju odgovara što smo jedini u Evropi koji nismo uveli sankcije Rusiji a mogli smo da budemo na dobitku! Zbog tog neuvođenja nismo dobilo apsolutno ništa, sem što smo svim neprijateljima u svetu dali municiju da kažu da smo "mali putini na Balkanu"! Vučić ne želi da uvede sankcije Rusiji - rekao je između ostalog Stefanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 9 meseci

Nema sta opozicija da se mesa u Vuciceve odluke a po narocito oko uvodjenja sankcija Rusiji .Opozicija je uvek besna ili smesna ....nikada sa njom niste nacisto ....

Marija

pre 9 meseci

Kada se Đilasovci budu pitali neka odlučuju o ovoj temi ali dok je Vučić na vlasti sankcije Rusiji ne dolaze u obzir.

Maki

pre 9 meseci

Samo neka se oni drže svojih problema, a neka prepuste čoveku koji zna šta radi da radi svoj posao. Oni su svoje pokazali, i samo neka se cenzus vrati na 5%.

Ana

pre 9 meseci

Čuj Borko Stefanović. Pa tom ne bih poverila bicikl a kamoli državu. Ko njega uopšte i pita za mišljenje.

Tanja

pre 9 meseci

Đilas lopov i prevarant može da kuka do mile volje. Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji kao što ne podržava sukobe.

Slavka

pre 9 meseci

Djilas o ekonomiji Borko o politici... postadoše preko noći borci za Srbiju i narod i da ih niko ne zna.. skupo bi ih platio. Lopovi, prevaranti i lažovi, svi na jednom mestu.

Bojan

pre 9 meseci

Nikakav pritisak na Srbiju neće promeniti odluku.

Marko Marković

pre 9 meseci

Opozicja zna neto što predsednik nezna teško, ali oni i ovako samo traže a ništa nepružaju.

Maja

pre 9 meseci

Vučić vodi odgovornu i nezavisnu politiku tako da on najbolje zna šta radi i ne treba jedan Borko da mu soli pamet.

Dejan

pre 9 meseci

Rusi su naša braća i iskreni prijatelji, i ne uvodimo im sankcije zbog toga.

Milan

pre 9 meseci

Ovi iz opozicije će se za svašta uhvatiti! A najradije bi se uhvatili za državnu kasu! U Vučićevoj politici traže trn, a u svojoj panje ne vide, i da uvede sankcije imali bi novi zahtev!

Taša

pre 9 meseci

Čak i da Vučić u nekom paralelnom univerzumu uvede sankcije Rusiji što se neće desiti, opozzicija bi opet našla neki novi nemoguć zahtev i to je tako!

Neša

pre 9 meseci

Neka neko nacrta opoziciji da se uvođenje tih sankcija nikada neće desiti jer prvenstveno niko od Srbije to i ne traži!

Bojan

pre 9 meseci

Gradjani Srbije su ponosni zato što Vucic predstavlja nas narod u najboljem svetlu i u potpunosti je ispravna odluka sto je Vučić na strani Rusije!

Tijana

pre 9 meseci

Moje lično mišljenje je da opozicija ovakvim izjavama još više navlači gnev naroda na sebe, jer većina Srbije je proruski orijentisano u smislu da oseće izvesnu povezanost sa narodoom Rusije ako ništa zbog pravoslavlja kog se Srbija ni pod Turcima nije odrekla. Što se mene tiče samo neka tako nastave lopovi nam ne trebaju PONOVO, jednom se Srbija njih rešila kada su je doveli do prosjačkog štapa svojom "kulturom" i pametovanjem!

Emilija

pre 9 meseci

E Vucicu bas trebaju saveti opozicije, i sve ceka njih da mu kazu sta da uradi 😂

Vladislav

pre 9 meseci

Sva sreća pa je Borko Stefanović tamo gde mu je i mesto i ne pita se ni za šta u državi.

Milan

pre 9 meseci

Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji, i to je pametna odluka!

Sena

pre 9 meseci

Kada bi Vučić slušao savete propale vlasti , vladavina bi mu trajala još kraće nego njihova. Glupo je kada slovo drže nekome ko je tu za Srbiju 12 godina dok je njihova priča trajala kao jogurt.

Tina

pre 9 meseci

Vucic radi u najboljem interesu gradjana Srbije, i gradjani Srbije mu veruju!

Branko N

pre 9 meseci

Kako ovom Stefanović nije jasno da Vučiću ne pada na pamet da uvodi sankcije Rusiji.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!
Crvena zvezda

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Sočijem (2:0), na startu turnira u Sankt Peterburgu, da je atmosfera u ekipi porodična i da će ekipa biti još bolja kako vreme bude odmicalo.

05.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija