• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.09.2023

08:38

Vi principe nemate, a mi naša načela ne menjamo! Kako je Vučićev govor protresao najjače sile sveta (VIDEO)

Tanjug AP

Politika

Vi principe nemate, a mi naša načela ne menjamo! Kako je Vučićev govor protresao najjače sile sveta (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je istinu pred celim svetom juče na 78. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Predsednik Srbije je govorio o dvostrukim aršinima, kako pricipi važe onda kada to odgovara velikim silama, kao i da su baš te velike sile pogazile međunarodno pravo kada su odlučile da bombarduju našu zemlju i da priznaju jednostranu nezavisnot tzv. Kosova.

Vučićev govor protresao je najjače sile sveta, dok istovremeno lideri nekih zemalja iz okruženja ne smeju ni da se usude da pomisle, a kamo li da izgovore ono što je šef srpske države.

Predsednik Srbije je stao pred njih i u oči im rekao istinu, dok su se oni nervozno vrpoljili u klupama Ujedinjenih nacija:

- Svi oni koji su počinili agresiju protiv Srbije danas govore o teritorijalnom integritetu Ukrajine, kao da mi nismo podržali integritet Ukrajine. Mi naša načela i principe ne menjamo, bez obzira na vekovno prijateljstvo sa Ruskom federacijom. Ali kad pitate njih za to što su uradili mojoj zemlji, oni nam poručuju da se ne vraćamo u prošlost. Znate, načela se ne menjaju u odnosu na jedne ili druge, već na sve, a ako se to ne čini - onda to više nisu načela! - poručio je srpski predsednik.

Ceo govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija