• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.09.2023

08:55

Jeremićeva poslanica poručila Aleksiću, Ćuti, Zelenoviću i Lutovcu - Vi ste manipulatori, zloupotrebili ste narod zarad vaših zapadnih mentora!

www.narodna.org.rs

Politika

Jeremićeva poslanica poručila Aleksiću, Ćuti, Zelenoviću i Lutovcu - Vi ste manipulatori, zloupotrebili ste narod zarad vaših zapadnih mentora!

Podeli vest

Poslanica Narodne stranke Vuka Jeremića Ivana Parlić nazvala je opoziciju u Srbiji manipulatorima, poručivši da su protesti koje organizuju propali, kao i da su zloupotrebili narod

- Protesti su, naravno, propali. Ne zato što građani ne žele promene. Naprotiv - zato što građani Srbije žele prave promene. Na narod slomljen tugom stavili ste nalepnicu -„prozapadna opozicija“. I od naroda ste dobili odgovor šta o toj politici misli. Manipulacijom se ne menja sistem - poručila je Jeremićeva poslanica.

Foto: printscreen

 

Parlićeva je tako raskrinkala opoziciju koju predvode Aleksandar Jovanović Ćuta, Miroslav Aleksić, Zoran Lutovac i Nebojša Zelenović, a koja se sve vreme krila iza naroda iskorišćavajući za zarad ličnih ciljeva u vidu fotelja.

Poslanica Narodne stranke im je, takođe, jasno stavila do znanja da je tom iskorišćavanju došao kraj i da propast protesta to jasno dokazuje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija