• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.09.2023

17:07

Simpatizer Albanaca i opozicije u Srbiji poručuje: Bombardujte Beograd!

printscreen

Politika

Simpatizer Albanaca i opozicije u Srbiji poručuje: Bombardujte Beograd!

Podeli vest

Austrijski ekonomista Gunter Felinger, koji je poznat po tome da na društvenim mrežama često napada Srbiju i Rusiju, ovog puta je otišao korak dalje, sramno pozivajući na bombardovanje Beograda.

Naime, tzv. kosovska policija saopštila je jutros da je sinoć oko 2.30 došlo do pucnjave kod sela Banjska u kojoj su ranjena dva pripadnika kosovske policije, od kojih je jedan podlegao povredama.

Nakon toga se ovaj simpatizer Albanaca oglasio i rekao da pod hitno treba bombardovati Beograd, jer je, po njemu, Srbija započela rat u južnoj srpkoj pokrajini. 

"U Banjskoj je počeo rat Srba protiv Kosova. Kao što sam upozoravao cele godine, Rusija i Srbija žele Južni front – sada je tu! Pozivam NATO da odmah pripremi intervenciju protiv Srbije. Bombardovanje Beograda odmah!", napisao je. 

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nadanada

pre 9 meseci

Jos jedan veliki idiot koji pokusava da glumi opoziciju nasu jadnu nasu.

natasanatasa

pre 9 meseci

Kakva budala majko moja,srbija zapocela rat na KiM?Sta se desi ljudima pa ovako polude skroz na skroz,razumem da su prijatelji sa siotarima ali ici iz krajnosti u krajnost to je vec za zabrinjavanaje.

natalijanatalija

pre 9 meseci

Znamo da su ovi pojedinci za zapada bvudale ali da ih ima ovboliko nismo znali.Treba pitati ovog "pametnjakovica"na osnovu cega je Srbija zapocea rat na KiM da nam to "pametnjakovic'objasni posto mi to ne znamo ociglrdno.

Ksenija

pre 9 meseci

Gunter treba da gleda svoja posla a ne da podstrekava napad na Srbiju.Skandalozno je njegovo ponašanje.

jelenajelena

pre 9 meseci

Ako su Srbi krivi za ovo sto se desilo na KiM sta ond reci za njegovovg prijatelja teroristu Kurtija koji sprovodi teror nad neduznim ljudima sta reci za to onda?Zna li ovaj idiot da moze da se odgovara za ovako nesto sto se izjavi bez dokaza?

jovanajovana

pre 9 meseci

Ma sta kazes bombardovanje odmah?Idiote jedan sta onda reci za vas zapad pa i samu tvoju zemlju budalo jedna ,pa vi ste ti koji sve pokusavate da resite bombardovanjem neke zemlje.Mislis da si zanimljiv i da si nekome bitan?Gresis.

МиланЧе

pre 9 meseci

А да дотични дође мало до нас да нас лично бомбардује? Ево ја се добровољно јављам, као потомак жртава логора Нежидер, да му покажем где су његови преци скончали кад су покушали тако да нас бомбардују.

Ana

pre 9 meseci

Necivena izjava,osudjujem pozive na nasilje i rat.

Dejan

pre 9 meseci

Sramna izjava koja poziva na bombarodanje Srbije je za svaku osudu.

Jeka

pre 9 meseci

Vucibatino jedna, okrenucemo mi rakete prema becu!

Izbori 2024

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija