• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.09.2023

14:07

Pronađen još jedan mrtav Srbin! Šiptarski tužilac Abazi: Telo nađeno 1,5 km od "mesta incidenta"

Reuters

Politika

Pronađen još jedan mrtav Srbin! Šiptarski tužilac Abazi: Telo nađeno 1,5 km od "mesta incidenta"

Podeli vest

Takozvano kosovsko tužilaštvo potvrdilo je da je na severu Kosova i Metohije pronađeno telo još jedne osobe za koje se sumnja da je navodno učestvovala u napadima na "kosovsku policiju"!

Kako prenosi Radio Slobodna Evropa, pozivajući se na prištinske medije, ovo je četvrti ubijen Srbin za koje takozvane prištinske vlasti tvrde da su napali Kurtijeve "policijske specijalce".

Prema ovim navodima, beživotno telo pronađeno je na oko 1,5 kilometara od "mesta incidenta". Ovu vest je za Radio Slobodna Evropa potvrdio tužilac Naim Abazi. Abazi je rekao da je na licu mesta pronađeno još jedno naoružano vozilo.

- Pokušavamo da ga identifikujemo jer u ovom trenutku nije imao nikakva identifikaciona dokumenta kod sebe - rekao je Abazi.

Takozvane "kosovske vlasti" su u nedelju saopštile da su u policijskoj akciji ubijena trojica "napadača", dok je šest osoba uhapšeno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iva

pre 10 meseci

Strašno šta su Kurti i njegovi podanici spremni da urade kako bi oterali Srbe sa KiM.

sledeća vest

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija