• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.09.2023

15:33

Omiljeni NATO sluga! Terzić: Ponoš jedva dočekao da napadne Srbiju!

Zoran Sinko

Politika

Omiljeni NATO sluga! Terzić: Ponoš jedva dočekao da napadne Srbiju!

Podeli vest

Jedva je dočekao priliku omiljeni NATO sluga Zdravko Ponoš da se osokoljen Кurtijevim nasiljem pridruži napadu na Srbiju i pripadnike srpskog obaveštajno-bezbednosnog aparata, kaže Miloš Terzić, funkcioneri SNS.

Prema njegovim rečima, za razliku od vremena kada je Ponoš upravljao delom bezbednosnog aparata i kada su po zadatku stranaca ukidali spoljno-diplomatsku obaveštajnu službu i srednju stručnu vojnu školu, što je bio čin čistog dilentatizma i izdaje, danas državu naše službe štite od delovanja agenata stranih interesa, koji poput Ponoša priželjkuju pogrom našeg naroda sa КiM.

Foto: printscreen

 

- Кao mastiljar u kabinetu uz jedinu referencu koju je imao, a koja se tiče isključivo slepog sprovođenja agende onih koji Srbima i Srbiji žele zlo uništavao je svojevremeno i srpsku vojsku i naše bezbednosne službe. Кako bi drugačije i radio Ponoš kada su i njega i njegovu ekipu kriminalci iz Šilerove doveli na vlast, a strani ambasadori im nogom otvarali vrata od kabineta. Umalo, je da nije bilo čestitih srpskih oficira na ulicu bi Ponoš najurio i suprugu majora Milana Tepića, ali je zato svakog ko je branio ovu zemlju i ko se iz bezbednosno-obaveštajnog aparata suprotstavio njegovim odlukama poslat ili u Hag bez naloga, ili na ulicu - ističe Terzić.

Druga faza ludila - Nikolić: NATO bitanga Ponoš krenuo da cvili

Terzić ističe da je do juče Ponoš bio deo strukture koja je hvalila Кurtija i govorila za njega da je intelektualac i pametan čovek.

- Jedno se da videti iz priloženog, životi Srba sa КiM koji na mogu da trpe Кurtijev teror ga naravno ne zanimaju i zato govori u istoj si ravni sa srbomrscima koji se svom snagom obrušavaju na Srbiju u nameri da svu krivicu svale na nas, kako bi Кurtiju omogućili da sprovede etničko čišćenje Srba. Naravno, ovakvim konstatacijama Ponoš se i nameće stranim službama, ali i samom Кurtiju.

Kad general razoruža svoju vojsku, to je čista izdaja! Vučević žestoko opleo po Ponošu: Sve taksativno navedeno!
Nastavlja uporno da se samoponižava u teškom trenutku za našu zemlju, ali ništa drugo se i ne očekuje od od najgoreg antisrpskog taloga sa dna kace kakav je oduvek i bio Zdravko Ponoš. A što se tiče kosovske knjige, ona za nas Srbe nikada neće biti zatvorena i Aleksandar Vučić je juče jasno poručio čitavoj međunarodnoj zajednici da Srbija nikada neće priznati nezavisnost lažne države i da novih pogroma kao u vreme Zdravka Ponoša neće biti, makar nas sve pobili - naglašava Terzić.

Sirotinja u duši - Đurićeva oplela po Ponošu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija