• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2023

12:28

SAZNAJEMO! Kurtijevi specijalci uhapsili Srbina koji je krenuo na sahranu na KiM!

Tanjug

Politika

SAZNAJEMO! Kurtijevi specijalci uhapsili Srbina koji je krenuo na sahranu na KiM!

Podeli vest

Kako saznajemo, uniformisana lica sa obeležjima lažne države Kosovo su pre oko pola sata na administrativnom prelazu Jarinje uhapsili Srbina Lazara Janićijevića iz Kosovske Mitrovice.

Prema nezvaničnim informacijama, Janićijević je krenuo na sahranu jednog od ubijenih Srba u Banjskoj.

Ovim se nastavlja pritisak na srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Podsećamo, trojica Srba koji su ubijeni u sukobu sa tzv. kosovskom policijom u selu Banjska, 24. septembra, na severu KiM, danas će biti sahranjeni.

Stefan Nedeljković će biti sahranjen u Vrnjačkoj Banji, a Bojan Mijailović i Igor Milenković u Leposaviću.

Njihova tela predata su juče porodicama na Institutu za sudsku medicinu u Prištini, gde je obavljena obdukcija. Porodicama nisu uručeni obdukcioni nalazi, iako su nadležni prištinski organi saopštili da je obdukcija završena.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija