• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kosovo online

01.10.2023

18:21

Je l' si ti pio neku drogu?! Svečlja: Lečili smo ubijene Srbe!

Društvene mreže/Printscreen

Politika

Je l' si ti pio neku drogu?! Svečlja: Lečili smo ubijene Srbe!

Podeli vest

Samozvani ministar unutrašnjih poslova kvazi države Kosovo, Dželjalj Svečlja negirao je danas da je do ubistva jednog od Srbina, učesnika u okršaju u Banjskoj pre sedam dana, došlo nakon što se predao tzv Kosovskoj policiji.

- To nije tačno, mi smo videli kako je jedan od ranjenih dobio medicinsku pomoć. Svi svedoče demokratskom ponašanju naše policije, naša policija je najdemokratskija institucija u regionu, a ne samo na Kosovu i povećanje poverenja u Kosovsku policiju u srpskim sredinama je poraslo za 50 odsto - izjavio je Svečlja na konferenciji za medije, tvrdeći i pored činjenice da je pokojnom Igoru Milenković, na kog je pucano sa 12 metara nakon što se predao, i ostao mrtav na licu mesta... 

Ukazana medicinska pomoć!

Na pitanje da li su stigli rezultati obdukcije trojice ubijenih Srba, Svečlja kaže da će taj proces potrajati.

Svečlja kaže da su sve vreme predstavnici međunarodne zajednice koji su na Kosovu, bili uključeni u akciju policije, kao i u istragu o dešavanjima u Banjskoj.

Foto: Tanjug

Kurtijevi teroristi u manastiru Banjska

- Mi smo gotovo ista ekipa koja radi istragu i dokazi koje smo danas pokazali su podeljeni sa našim partnerima - još je jedna u nizu laži koju je Svečlija izgovorio.

Povodom tvrdnji predsednika Srbije Aleksandra Vučića da postoje iskazi očevidaca, ljudi koji su bili na licu mesta i videli da je najmanje jedan ranjeni čovek ubijen zverski, Svečlja je rekao da "oni nemaju takav snimak".

Verovatno će propasti u mišju rupu nakon što, prema najavama, upravo takav snimak večeras bude emitovan u emisiji Hit tvit na Tv Pink.

- Borba je trajala satima, kada imate okršaj dve grupe, ne znam koliko je policajaca bilo, ali bilo je više od 90 terorista na toj lokaciji, ne možete da imate sve snimke - navodi Svečlija i naočigled svih besramno optužuje Srbe da ih je bilo čak 90!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija