• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2023

15:04

Palma saopštio lepe vesti - Jagodina je iz sopstvenih sredstava finansirala izgradnju teniskog kompleksa

Informer

Politika

Palma saopštio lepe vesti - Jagodina je iz sopstvenih sredstava finansirala izgradnju teniskog kompleksa

Podeli vest

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine, saopštio je lepe vesti da je grad iz sopstvenih sredstava finansirao izgradnju teniskog kompleksa u iznosu od 13,5 miliona dinara

Ovom gradu su nedostajali teniski tereni, a pošto u Srbiji deca vole da igraju tenis i imaju ko da im bude idol, a to je  Novak Đoković, odlučili smo se za izgradnju teniskog kompleksa koji u svojim sadržajima ima tri terena, izgrađena po svim propisima i medjunarodnim teniskim standardima - izjavio je na otvaranju teniskih terena u Jagodini Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina.  Marković je napomenuo da se na novosagrađenim terenima mogu igrati i domaća i strana takmičenja.

Foto: Informer

 

- Boriću se da grad Jagodina i ovi tereni  uđu u teniski kalendar takmičenja. U sklopu teniskog kompleksa nalazi se i teniska kuća koja pored smeštajnih kapaciteta ima i restoran. Sve to je u blizini Akva parka, Zoološkog vrta i Muzeja voštanih figura tako da budućim takmičarima koji dolaze iz Srbije ili inostranstva neće biti dosadno da provode vreme u Jagodini. Izgradnja terena košta 13,5 miliona dinara  i to je grad obezbedio iz sopstvenih sredstava. Većinu radova izvodio je Jagodinski sportski savez,  tako da se uštedelo dosta para - rekao je Marković.

Foto: Informer

 

Marković je podsetio da je na teritoriji grada Jagodine u skoro svakom selu izgrađen teren za male sportove, da su izgrađena i dva terena sa veštačkom travom, kao i da su svi tereni osvetljeni. Kada su u pitanju seoski fudbalski klubovi on je rekao da više od  90 odsto njih ima završene svlačionice kao i sisteme za polivanje trave, a da priznanje za urađeno odaju fudbalski klubovi koji iz drugih delova Srbije gostuju.

- I te terene smo izgradili, sredili iz sopstvenih sredstava, jer kada stvorite uslove, javlja se masovnost koja daje talente - zaključio je Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine.


Otvaranju teniskih terena prisustvovali su i sportisti, sportski radnici i funkcioneri lokalne samouprave Grada Jagodine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija