• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2023

11:40

Ovo je cilj opozicije! Predsednik Vučić razotkrio prljavi plan političko-medijske sprege: Sve je u brojkama!

printscreen/pink

Politika

Ovo je cilj opozicije! Predsednik Vučić razotkrio prljavi plan političko-medijske sprege: Sve je u brojkama!

Podeli vest

Predsednik Srbije istakao je da jedini cilj opozicije da oslabi Srpsku naprednu stranku i "nacrtao" kako to pripadnici bivšeg režima misle da mogu da urade.

Predsednik Vučić je tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Pink govorio o planu stranak bivšeg režima za predsetojeće izbore.

- Oni sada imaju računicu da ako SNS ima 44 odsto podrške, recimo, Socijalistička partija Srbije sa partnerima 10 odsto, 13 odsto objedinjena desnica bez Šešelja i Radulovića, a ostali, proevropski sektor 22 do 23 odsto, a imaće manje. To je uz manjinske stranke, čak i bez njih, pristojna većina za SNS. Plan im je, a to rade zajedno sa pritiscima stranih službi i dela inostranog nevladinog sektora koji žele promenu u Srbiji, da nas spuste na 37 odsto, da povećaju SPS na 13, 14 odsto, da daju ovima na 16 odsto, a oni ostanu na ovih 23 odsto i onda više većine nema - rekao je on.

Dodao je da međutim to neće moći da se desi, jer od 44 odsto onih koji daju podršku SNS-u, niko ili gotovo niko neće da pređe onima koji imaju oko 22 do 23 odsto, zbog velikih razlika i animoziteta prema liderima iz tog bloka.

- Zato će Šolakovi mediji voditi kampanju protiv SNS i to ne za građansko društvo i podršku samo evropskom sektoru, nego će na kraju da budu kao što je jednom rekao ruski ambasador za ovakvu ulogu desnice - korisni idioti - istakao je predsednik Srbije.

Predsednik je na papiru nacrtao šta je ideja opozicije i kako stvari stoje u ovom trenutku, a kako opozicija želi da bude sredinom decembra, na izborima.

Foto: Printscreen/PinkTV

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija