• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2023

21:20

Dragan Đilas - gospodar laži i nasilja! Bulatović odgovorio tajkunu

Ata images

Politika

Dragan Đilas - gospodar laži i nasilja! Bulatović odgovorio tajkunu

Podeli vest

Samostalni narodni poslanik Dejan Bulatović odgovorio je na besprizorne laži tajkuna Dragan Đilasa.

- Nakon jučerašnje laži koju je u toku skupštinskog zasedanja plasirao Aleksandar Jovanović Ćuta, a po nagovoru Dragana Đilasa, da sam dobio 350.000 evra na ime svojih političkih stavova, apsolutni gospodar laži i nasilja, isti taj Dragan Đilas danas je, beskrupulozan i besprizoran kakav jeste, otišao korak dalje pa je na televiziji čiju uređivačku politiku apsolutno kontroliše, tako se priča, izjavio kako sam navedenih 350.000 evra dobio od Andreja Vučića, a onda kao osvedočena kukavica pobegao od odgovornosti za izgovorenu reč uz konstataciju „tako se priča“. Dragane Đilas, sa mnom ne možeš da manipulišeš. Ja nikada nisam bio niti ću biti tvoj poslušnik. Ja nisam Ćuta, ni Borko, ni Marinika. Dakle, uzalud ti trud, jer si mi samo dao podstrek da od sada govorim glasnije i više. Laž nikada nije pobedila istinu, pa neće ni sada - rekao je Bulatović.

 

- Istine radi, naglasiću da Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića nikada nisam upoznao, niti sam od njega bilo šta dobio a ponajmanje ogromnu svotu novca koja se pominje. Ali, svako polazi od sebe, pa zato i ne čudi to što je nasilnik i manipulator Dragan Đilas izneo laž da sam primio pare, a verujem da je to samo prva u nizu, jer je Đilas naučio da laži niže kao bisere. S obzirom da je on osvedočeni trgovac, veruje da su svi kao on. Lažima, nasiljem, proneverama i manipulacijama se ti služiš, to su tvoje valute, na koje ja nisam hteo da pristanem pa sam časno istupio iz mulja u koji si pretvorio stranku koju si na prevaru dobio od mene, budući da na svoje ime nisi bio u stanju da prikupiš potpise za osnivanje stranke. Tvoje političko vreme je isteklo, Dragane Đilas - naglasio je Bulatović.

- Ni tužba koju je podneo protiv mene, a ni ove laži koje iznosi o meni, ne mogu da sakriju političku bespomoćnost Dragana Đilasa. Nivo sujete i manipulacije koje taj čovek ispoljava uveliko prevazilazi normu za svakodnevne političke obračune. Svakako, to što je slagao, na sudu će morati da objasni, a dodatno je upečatljiva činjenica da je 10 meseci ćutao na sve optužbe koje sam izneo o njemu i da nastavlja da ćuti o svemu tome. Toliko vremena je potrebno da se smisli laž o 350.000 evra koju plasiraju njegove sluge i posilni. No, duboko sam ubeđen da će ovaj okršaj jasno da razobliči Dragana Đilasa i kao nikada pre pokaže njegovo istinsko ružno lice, koje Srbija niti zaslužuje niti želi više da gleda. Do pobede - zaključio je Bulatović.
 
 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija