• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2023

18:59

Cilj nam je prosečna plata od 1.400 evra! Ana Brnabić dala potpis podrške listi SNS

Tanjug

Vesti

Cilj nam je prosečna plata od 1.400 evra! Ana Brnabić dala potpis podrške listi SNS

Podeli vest

Poverenica SNS za Beograd Ana Brnabić dala je večeras potpis podrške izbornoj listi SNS na vanrednim parlamentarnim i lokalnim izborima "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

Ana Brnabić je izjavila da je sve što je do sada urađeno u zemlji tek poluvreme i da Srbiju čeka dalji napredak i razvoj u svim segmentima. Ona je naglasila da je prelepo videti da je večeras došlo više ljudi nego 2022. godine da pruži podršku naprednjačkoj listi.

- Veća je gužva i čini mi se bolja atmosfera. Kada sam dolazila ovde da svojim potpisom podržim našu listu, razmišljala sam još jednom zbog čega mi sve ovo radimo i za šta se borimo, i samo na putu do ovde vidim šta smo uradili i šta je ostalo za nama kao što je Prokop i novi Klinički centar Srbije. Tu je i Beograd na vodi, Ložionica - rekla je Brnabić.

Foto: Tanjug

 

Brnabić je rekla da preostaje još mnogo stvari koje je potrebno uraditi, kao što je EXPO 2027. i proširenje Naučno - tehnoloških parkova.

- Treba da dođemo i do cilja koji smo kao SNS jasno rekli - to je prosečna plata u Srbiji 2027. godine 1.400 evra i prosečna penzija od više od 600 evra, minimalac u Srbiji od 650 evra - rekla je Brnabić. Beograd ne sme da stane i Srbija ne sme da stane - poručila je Brnabić.

Brnabić je potpisala podršku u opštinskom odboru SNS Savski Venac, kao i funkcioneri SNS Goran Vesić i Zoran Gajić. Za predaju izbornih lista potrebno je prikupiti najmanje 10.000 overenih potpisa građana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija