• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.11.2023

08:08

Marko Đurić podržao listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane": Pred nama je još jedna važna politička raskrsnica

Pedja Milosavljević

Politika

Marko Đurić podržao listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane": Pred nama je još jedna važna politička raskrsnica

Podeli vest

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić pružio je podršku i dao svoj glas listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na predstojećim izborima, koji će biti održani 17. decembra.

Saopštenje Marka Đurića prenosimo u celosti:

- Pred nama je još jedna važna politička raskrsnica. Na izborima raspisanim za 17. decembar dajem svoj glas i pružam snažnu podršku listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

 Još iz vremena dugih godina opozicione borbe, svedok sam sa koliko samopregora, ljubavi, energije, ponekad i srpskog prkosa i ponosa se čovek, koji je ovoj listi dao ime, bori i zalaže za srpske državne i nacionalne interese, razvoj srpske privrede, unapređenje životnog standarda i jačanje međunarodne pozicije.

Video sam ga kako istrajava kada je bivalo zaista teško, i znam da dobro zna kako se do mirne luke vodi brod i po olujnom nevremenu.

Znam i koliko je jaka želja i energija stotina hiljada članova stranke kojoj pripadam - naše Srpske napredne stranke - da u narednim godinama ubrzamo razvoj naše otadžbine i da je zaštitimo od opasnosti i rizika koji joj u teškim globalnim previranjima prete.

SNS od svog osnivanja počiva na energiji i podršci miliona časnih, radnih i čestitih ljudi koji Srbiji daju mnogo, poneki čak i sve, ali koji Srbiju ne daju ni za šta!

Jedino jaka SNS može da pobedi političke snage kojima je ideologija novac - ali, ne njihov, nego narodni.

Jedino jaka SNS može da garantuje nastavak ekonomskog i infrastrukturnog razvoja i rasta životnog standarda građana.

Jedino jaka SNS može da osigura vođenje samostalne i nezavisne, slobodarske spoljne i unutrašnje politike zemlje, uz ruku saradnje pružene svima.

Jedino jaka SNS može da pobedi i spreči neprincipijelnu koaliciju svih ostalih, čija bi uprava imala ne loše, već tragične posledice.

Ovo što tvrdim nije predizborna parola, već realna opasnost.

I, jedino jaka SNS na ovim izborima može da obezbedi ambijent pogodan za očuvanje i razvoj naših nacionalnih vrednosti.

Trenutak u kome se dešava glasanje je složeniji nego bilo kada u poslednjih četvrt veka. To se i sa mesta na kome sam sa službom trenutno, rekao bih, posebno jasno vidi.

Srcem sam uz sve naše divne aktiviste koji svoje vreme i energiju u vremenu punom izazova ulažu u svoju stranku, a time i Srbiju.

Nije vreme za eksperimente, već za odgovoran i siguran kurs napred.

Nije vreme za podele, već za slogu i rad.

Srbija neće i ne sme da stane - istakao je Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija