• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2023

23:26

Bolesna mržnja prema Vučiću! Monstruoznim lažima izvređali i njegovu majku, ženu od 79 godina!

Printskrin

Politika

Bolesna mržnja prema Vučiću! Monstruoznim lažima izvređali i njegovu majku, ženu od 79 godina!

Podeli vest

Taman kad čovek pomisli da samozvani “profesionalni” mediji Dragana Šolaka ne mogu da padnu niže, oni nekako uspeju da probiju moralno dno.

Vođeni bolesnom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, na najbedniji mogući način u svoje blato probali su da uvuku, ni krive ni dužne, i članove njegove porodice.

Nemoćni da ga politički poraze, posegli su za najnižim oblikom borbe - monstruozno su napali cak i Vučićevu majka Angelinu!

Podsetimo, samozvani “profesionalni” list "Danas" objavio je na svojoj strani odvratan naslov - "Ko je Musliju, za kog Vučić tvrdi da nije njegov otac". Valjda misleći da će tako više da povrede Aleksandra Vučića, pred celom javnošću lažima su pokušali da dovedu u pitanje moral postene žene, majke i bake koja ima 79 godina.

Šta na ovo reci, osim: Sram vas bilo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija