• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2023

13:00

Đurić: Štetočine našoj državi nisu potrebne!

sns

Politika

Đurić: Štetočine našoj državi nisu potrebne!

Podeli vest

Važno je da građani Srbije znaju da kad god Miloš Jovanović govori o nekakvim "korenitim promenama" ima u nameri samo jedno - da to učini zajedno sa tajkunom Đilasom i ostalom bolumentom iz restlova bivšeg režima, piše Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, čije saopštenje prenosimo u celosti.

"Baš nikakve, ni najmanje razlike između tajkuna i njegovog potrčka Francuza nema: i jednom i drugom je nepatvorena mržnja prema Aleksandru Vučiću jedina tema; i jedan i drugi za Srbiju i njene građane ni pet para ne daju.

Jovanović je i javno, jasno i glasno rekao da "ne mora da sluša narod Srbije i radi sve što on misli", ali je zato itekako poslušan i sa posebnom pažnjom sluša kada mu u goste dolaze predstavnici stranih ambasada sa kojima šuruje i sklapa dilove.

Takve štetočine našoj državi nisu potrebne!

Srbiji su potrebni ljudi koji će slušati narod i raditi u njegovom interesu, jer, ukoliko o našoj sudbini budu odlučivali stranci, sve odluke će biti u njihovu korist - onako kako je to bilo pre dolaska Srpske napredne stranke na vlast!

U vreme Đilasovog Jovanovića, kom su danas puna usta patriotskih parola tzv. Kosovo je dobilo premijera, kog su isto oni kasnije pomilovali zajedno sa 1.800 monstruma, mučitelja i mrzitelja Srba; dopustili su pogrom 2004. godine; proglašenje tzv. nezavisnosti 2008. godine; pregovore u EU, a ne u UN; slavne srpske generale su u kesama isporučivali Haškom tribunalu!

Dok je 2008. godine tzv. Kosovo proglašavalo nezavisnost Miloš je brinuo o tome da li je stan koji pazari na dovoljno luksuznoj lokaciji i kolika su sredstva koja će od države za te potrebe uzeti.

Oduvek je brinuo samo i jedino - o sebi!

Temeljan i ozbiljan program ima izborna lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", jer mi pred građane Srbije izlazimo čistog obraza, sa ozbiljnim rezultatima, sa vraćenim nacionalnim dostojanstvom Srbiji i velikim planovima - realnim i ostvarivim, koji nikako nisu jeftina, demagoška propaganda kakvu plasira lažni patriota Jovanović!

A što se "korenitih promena" tiče voljom građana Srbije su sprovedene još pre 11 godina, kada su Jovanović i njegova  ekipa foliranata poslati na političko smetlište - zauvek!", piše Đurić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija