• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2023

10:40

Ovako se bore protiv nasilja?! Ćuta u centru skandala: Haos u beogradskom hotelu (VIDEO)

Informer/ printscreen

Politika

Ovako se bore protiv nasilja?! Ćuta u centru skandala: Haos u beogradskom hotelu (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandar Jovanović Ćuta, lažni ekolog, potrčko Dragana Đilasa i navodni borac protiv nasilja ponovo se našao u centru skandala pošto je sa saborcima iz Saveza ekoloških ogranizacija Srbije (SEOS) napravio haos na panelu o rudnim i mineralnim resursima Srbije.

Kako se može videti na fotografijama koje kruže društvenim mrežama, Ćuta i njegovi saborci razbacali su promotivni materijal po podu, a i postavili su transparente u holu hotela.

Ovo je samo jedan u nizu skandala u čijem centru je Ćuta i njegovi sledbenici.

Kako je Informer već pisao, Ćuta je u julu pravio haos u Skupštini Srbije. 

On je tada u nekoliko navrata probao da prekine sednicu, galamio je, čak je nekoliko puta prilazio predsedavajućem bez dozvole.

Foto: Informer

 

Na sednici na kojoj je Ćuta pravio haos tada se raspravljalo o predlogu za razrešenje ministra privrede Radeta Baste, a predlog je obrazlagao ministar bez portfelja Đorđe Milićević.

Inače, Spisak skandala koje Ćuta skoro pa svakodnevno izaziva je podugačak.

Kako smo već pisali, snimljen i kako spava u parlamentu, uslikan je kako drži cigaretu u skupštinskoj klupi, a zaustavljen je na ulazu u zgradu parlamenta jer je u torbi nosio biber-sprej.

Foto: Ata images

 

 

I Ratko Ristić u hotelu

Zajedno sa Ćutom, u nasilnom prekidanju prezentacije učestvovao je i Ratko Ristić, kandidat za gradonačelnika ispred koalicije Dveri i Zavetnika.

Ovim se još jednom potvrdilo ono o čemu Infomer piše već danima - i "levi" i "desni" udružiće se ako misle da mogu politički da profitiraju i zarade jeftine političke poene.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija