• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2023

21:31

Marko Kešelj: Umesto programa i ideje, od opozicije dobijamo uvrede i pretnje upućene porodici Vučić i maloletnom Vukanu

Masha Bandjur

Politika

Marko Kešelj: Umesto programa i ideje, od opozicije dobijamo uvrede i pretnje upućene porodici Vučić i maloletnom Vukanu

Podeli vest

"Umesto programa i ideje, od opozicije dobijamo uvrede i pretnje upućene, po ko zna koji put, porodici Vučić i maloletnom Vukanu", izjavio je državni sekretar u ministarstvu omladine i sporta Marko Kešelj.

"Umesto programa i ideje, od opozicije dobijamo uvrede i pretnje upućene, po ko zna koji put, porodici Vučić i maloletnom Vukanu. Nije sportski, nije fer, nije ljudski pre svega, udarati na maloletnu decu i porodicu, a opozicija je još jednom pokazala da nema ni program, ni ideju, već im je jedino oruđe u političkoj borbi ugrožavanje porodice predsednika Vučića.

Porodica je svetinja, deca su svetinja, ali ostrašćeni pojedinci izgleda ne prezaju ni od čega,  samo da bi se dokopali vlasti i fotelje. Paradoks je da oni čija lista u svom nazivu ima “protiv nasilja” jedino se rukovode nasiljem. 

Pristojna, moderna i Srbija budućnosti neće nasilnike, Srbija i naš narod žele rezultate, a predsednik Vučić garantuje rezultate i zato je narod naša snaga i zato će narod, uveren sam, podržati listu 
“Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane", stoji u izjavi Kešelja..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija