• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2023

11:33

Vučić pozvao sve građane da posete sajam Vinska vizija! "Uradili smo neverovatnu stvar" (VIDEO)

Društvene mreže

Politika

Vučić pozvao sve građane da posete sajam Vinska vizija! "Uradili smo neverovatnu stvar" (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić pozvao je sve građane Srbije da dođu i vide veličanstveni sajam “Vinska vizija Otvorenog Balkana”.

Predsednik je naglasio da je urađena neverovatna stvar.

- Uradili smo neverovatnu stvar, inicijativa Otvoreni Balkan je afirmisana platforma mira. Pozivam sve građane Srbije da dođu i vide veličanstveni sajam “Vinska vizija Otvorenog Balkana” – napisao je Vučić na Instagramu uz video-snimak sa otvaranja sajma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Kapije sajma Vinska vizija Otvorenog Balkana otvorene su juče za profesionalne kupce i zvanice sajma, čime je u Beogradu počeo drugi po redu međunarodni sajam koji se održava u okviru inicijative OB. Od danas do nedelje 19. novembra, sajam je otvoren i za građanstvo, a posetioci će imati jedinstvenu priliku da istraže vina, rakije i hranu od preko 600 izlagača iz 28 zemalja.

Sve posetioce Vinske vizije očekuju brojne degustacije, ekskluzivne radionice i sjajna gastronomska iskustva, a detaljnije čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija