• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2023

21:35

Đilasova podmukla šema! Ovako kupuje i ucenjuje! Svaki glas za njih je glas za njega! (VIDEO)

Informer

Politika

Đilasova podmukla šema! Ovako kupuje i ucenjuje! Svaki glas za njih je glas za njega! (VIDEO)

Podeli vest

Brojni opozicioni političari, od Borisa Tadića do Vuka Jeremića u više navrata su izjavljivali da je Dragan Đilas bukvalno kupio celu opoziciju.

U pomenutom videu, Sergej Trifunović, glumac i nekadašnji lider PSG, objasnio je svojevremeno u emisiji "Bez ustručavanja" kako Đilas kupuje jedinstvo opozicije:

- Jedinstvo opozicije nikad nije postojalo, ono se raspalo. Sad imaju novu formu ali šta su oni? Ništa! Drži ih Đilas koji ima svoju flert stranku SSP i koji dođe iskešira pare, oni dođu, uzmu, pa pa pa... ćap! Mislim, kako bih ti rekao, tap tap tap...lako je Đilasu, Đilas sedne, uzme i kupi, rekao je on.

Zatim, Vuk Jeremić rekao je u emisiji na TV Prva da je Novi DSS koji predvodi Miloš Jovanović insistirala da sa Draganom Đilasom prave vlast u Beogradu.

- Novi DSS je insistirao na tome da u koalicioni sporazum uđe klauzula da ćemo sa Đilasom posle izbora praviti vlast u Beogradu. Ako u Beogradu dođe do toga da većina građana glasa za promene, naravno da mi nećemo ignorisati volju građana, rekao je on.

I na kraju videa, vidimo vesti o tome da je lider SSP Dragan Đilas uspeo je da izgura svog čoveka, poslanika i profesora FON Vladimira Obradovića, kao kandidata za gradonačelnika Beograda umesto Dobrice Veselinovića!

Opozicija se saglasila oko ključnih detalja izlaska na izbore u Beogradu. Na predlog SSP Dragana Đilasa odlučeno je da to bude Vladimir Obradović, a u igri je bio i Dobrica Veselinović, jedan od lidera Zeleno-levog fronta, a više o tome pročitajte OVDE.

Pogledajte video koji pokazuje kako je Dragan Đilas kupio kompletnu opoziciju, da je svaki glas za opoziciju, u stvari, glas za Đilasa.





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija