• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.11.2023

08:22

Kakvi bolesnici! Pogledajte kako Šolakovi mediji izbegavaju Vučiću i ime da pomenu (VIDEO)

Printscreen

Politika

Kakvi bolesnici! Pogledajte kako Šolakovi mediji izbegavaju Vučiću i ime da pomenu (VIDEO)

Podeli vest

Na televiziji Sport klub, koja je u vlasništvu Dragana Šolaka, tokom emitovanja priloga o novoizgrađenom stadionu "Lagator" u Loznici, desila se jedna krajnje bolesna situacija.

Naime, tokom najave voditelj je pomenuo gotovo sva imena iz sportskog sveta, sasvim zanemarujući činjenicu da je juče na tom istom stadionu, ne samo bio prisutan već ga zajedno sa legendarnim Draganom Džajićem otvorio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Kako je sve pomenuto izgledalo, pogledajte u videu koji sledi:

Podsećamo, stadion "Lagator" izgrađen je na inicijativu predsednika Vučića. Izgradnja i opremanje lozničkog stadiona, koji ima dva nivoa tribina, koštala je oko 30 miliona evra. Može da primi nešto više od 8.000 posetilaca.

Urađen po standardima UEFA, a po arhitekturi, sadržajima i opremi, osim što ima najviše evropske aršine, najlepše je i najsavremenije veliko zdanje u čitavoj Zapadnoj Srbiji, a ne samo u Jadru i Loznici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija