• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2023

13:38

Direktor JP "Pošta Srbije" Zoran Đorđević još pre dve godine upozoravao na tendenciozni plan tajkuna Dragana Šolaka

Tijana Rajković

Politika

Direktor JP "Pošta Srbije" Zoran Đorđević još pre dve godine upozoravao na tendenciozni plan tajkuna Dragana Šolaka

Podeli vest

V.d. direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević već je govorio o napadima preduzeća Dragana Šolaka „D ekspres“ na Poštu Srbije u autorskom tekstu pre dve godine, te još tada predvideo trenutnu prljavu kampanju koja se vodi protiv ovog preduzeća.

Kako je tada rekao, tajkun Dragan Šolak preko svojih medija vodi besomučnu kampanju laži i obmanjivanja javnosti o uspešnoj saradnji koja je ostvarena između Pošta Srbije i Telekoma, a vezano za preuzimanje Pošta Net od Telekoma.

„Svi ovi histerični medijski napadi služe, takođe, i da prikriju taj pravi, pljačkaški plan ovog 'časnog, čestitog i uspešnog poslovnog čoveka', onog koji je, svojevremeno, kupovinom firme "D ekspres" imao nameru da svaku konkurenciju uguši, pomoću političkih veza i uticaja u bivšem režimu i tako ostavi bez posla preko 5.000 poštara, nimalo ne mareći ni za šta drugo, osim za sopstveni profit i džep“, naveo je Đorđević.

„Ali šta očekivati od onoga kome je obraz deblji od đona i koga ničega nikad nije sramota. Koji laže, i privatno, i preko svojih medija, svakog dana, o svemu - pa zašto to onda ne bi činio i u slučaju kada više nije u prilici da se, varajući i obmanjujući građane Srbije, enormno bogati“, kazao je on.
Kao dodatni dokaz za navedene tvrdnje može se uzeti i pisanje portala Direktno, koji je u vlasništvu lidera SSP-a Dragana Đilasa, u kome je mesec dana pre početka štrajka poštara pisano o napadu na JP „Pošta Srbije“, a taj napad izvela je stranka Dragana Đilasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija