• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2023

11:10

Vučić ugostio Kremleva i članove BSS: Veoma sam zadovoljan što su ovako veliki šampioni u Beogradu (VIDEO)

Tanjug

Politika

Vučić ugostio Kremleva i članove BSS: Veoma sam zadovoljan što su ovako veliki šampioni u Beogradu (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas prvog čoveka Svetske bokserske federacije (IBA) Umara Kremleva, legendarne šampione Roja Džonsa juniora, Aleksandra Povetkina i Denisa Lebedeva, kao i delegaciju BSS na čelu sa predsednikom Saveza Nenadom Borovčaninom.

Kremlev i legendarni šampioni borave u Beogradu povodom današnjeg polaganja kamena temeljca za izgradnju Nacionalnog bokserskog trening centra i multifunkcionalne dvorane.

- Veoma sam zadovoljan što su ovako veliki šampioni, uz predsednika Kremleva, u Beogradu. Roj Džonsa juniora sam već imao priliku da upoznam, a sada mi je drago da upoznam Povetkina i Lebedeva - rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da se seća kada je gledao jedan Povetkinov meč i da se prilično iznervirao jer je tada izgubio.

 

- Za nas je ovaj infrastrukturni napredak veoma važan, izgradnja trening hale i centra je nešto što će dodatno pomoći razvoju našeg boksa. Hvala svima što podržavate i pomažete naš boks, a ja sam uvek tu da pomognem koliko mogu - istakao je Vučić.

Tokom sastanka Vučiću je predstavljen budući izgled Nacionalnog bokserskog centra, a razgovaralo se i organizaciji Evropskog prvenstva u Beogradu, prvog u istoriji istovremeno za muškarce i žene.

Na prijemu u Palati Srbija prisustvovali su i ministar sporta Zoran Gajić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, peedsednik Nadzornog odbora BSS Aduk Abakarov, nekadašni bokserski šampion Mirko Puzović, kao i članovi muške i ženske bokserske reprezentacije.

Poželeo sam dobrodošlicu predsedniku Svetske bokserske federacije Umaru Kremlevu, kao i legendarnim šampionima Roju Džonsu Junioru, Aleksandru Povetkini i Denisu Lebedevu i zahvalio im na velikoj podršci Srbiji za povratak u vrh svetskog boksa. Za nas je izgradnja Nacionalnog bokserskog trening centra veliki infrastrukturni projekat, koji će doprineti daljem razvoju ove sportske veštine u Srbiji. Nadam se još većim uspesima Bokserskog saveza Srbije u budućnosti - napisao je predsednik Srbije na svom instagram profilu "buducnostsrbijeav".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Danka

pre 6 meseci

Важан сусрет великих бораца!

Maja

pre 6 meseci

Očekuje se da će rezultati ovog sastanka uticati na buduće događaje i možda doneti pozitivne promene u političkom i sportskom kontekstu Srbije.

Vera

pre 6 meseci

Kremalj kao partner u ovom sastanku može ukazivati na jačanje bilateralnih odnosa između Srbije i Rusije.

Suza

pre 6 meseci

Povezivanje političkih lidera i sportskih figura često ima simbolički značaj za nacionalnu zajednicu.

Boki

pre 6 meseci

Vučićeva posvećenost sportu kroz sastanak sa članovima Bokserskog saveza može biti korak ka unapređenju sportske infrastrukture i podrške mladim sportistima.

Jana

pre 6 meseci

Susreti poput ovog mogu imati uticaja na domaću i međunarodnu politiku, ali i na sportske aktivnosti u zemlji.

Gogi

pre 6 meseci

Bilo bi interesantno čuti rezultate ovog sastanka i saznati kako će se odraziti na buduće događaje.

Vesna

pre 6 meseci

Palata "Srbija" kao mesto sastanka dodaje dozu značaja i ozbiljnosti ovom događaju.

Bora

pre 6 meseci

Ovo ukazuje na važnost diplomatskih odnosa i saradnje sa Rusijom, s obzirom na sastanak sa predstavnicima Kremlja.

Bora

pre 6 meseci

Sastanak sa članovima Bokserskog saveza sugerira na podršku sportu i mogućnost izgradnje veza kroz sportske aktivnosti.

Ana

pre 6 meseci

Zanimljivo je videti kako politika, sport i diplomatski susreti mogu da se spoje u jednom događaju.

Zdravko

pre 6 meseci

Srbija je zemlja koja ima veliki potencijal kada je u pitanju sport, ali i u mnogim drugim oblastima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija