• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2023

18:41

Vidović: Đilasovci brinu samo o ličnom interesu

Informer

Politika

Vidović: Đilasovci brinu samo o ličnom interesu

Podeli vest

Funkcionerka SNS, Vesna Vidović

Saopštenje Vesne Vidović prenosimo u celosti:

- Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladimir Obradović zaboravio je da se upravo on nalazi na listi onih koji su zakatančili sve fabrike u našoj zemlji i u čije vreme su građani masovno ostajali bez posla.

Jedini rezultati kojim njegov šef Dragan Đilas može da se pohvali jesu ogromna nezaposlenost i dug glavnog grada od 1,2 milijarde evra dok je njegov lični prihod porastao čak za 619 miliona.

Srpska napredna stranka deceniju unazad pokazala je koliko je svaki građanin Beograda i Srbije važan ma gde on živeo i o tome jasno svedoče rezultati. Otvaranje novih fabrika, naučno-tehnoloških centara, bolnica, izgradnja puteva direktno su uticale na broj investicija u našoj zemlji, otvorena su nova radna mesta i stvorene jednake mogućnosti za sve čime smo nezaposlenost sa 26% smanjili na svega 9,2%.

Sramna politika Dragana Đilasa i njegovih sledbenika dovela je do toga da je nezaposlenost mladih od 19 – 24 godine prelazila 53% dok je danas ona zahvaljujući odgovornoj i ozbiljnoj politici svega 24%.

Mi vodimo politiku brige o ljudima, za razliku od onih koji su nam već jednom pokazali da jedino o čemu oni brinu su lični interesi i kako da se dočepaju gradske kase kako bi ponovo rasli miloni na računima Dragana Đilasa. Građani Beograda i Srbije 17. decembra pokazaće još jednom kome veruju i koga biraju, a to je lista "Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane" - istakla je Vidović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija