• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2023

21:52

Đilas se obogatio u vreme kad su otimali Kosovo! Petković: Brojao je milione dok su Srbi brojali proterane, svoja spaljena imanja i uništene svetinje

printscreen/tanjug

Politika

Đilas se obogatio u vreme kad su otimali Kosovo! Petković: Brojao je milione dok su Srbi brojali proterane, svoja spaljena imanja i uništene svetinje

Podeli vest

Odvratno je kada Dragan Đilas govori o Kosovu i Metohiji, jer je on jedan od ljudi koji su se najbezobzirnije bogatili upravo u vreme kada su u Prištini separatisti proglašavali nezavisnost, i tada, kao uostalom i danas, nije mario ni za Srbiju, ni za srpske državne i nacionalne interese, stoji u saopštenju člana predsedništva SNS Petra Petkovića.

"Dok su Srbi na Kosovu i Metohiji brojali proterane, svoja spaljena imanja i uništene svetinje, Đilas je brojao svoje sramotno stečene milione, i danas bi ponovo na isti način našu južnu pokrajinu i naš narod na Kosmetu prepustio na milost i nemilost ekstremistima i separatistima. 

Još je sramotnije kada Đilas govori o slobodi medija, jer u ovoj zemlji nije bilo medija koji on nije držao za gušu i ucenjivao kao apsolutni gospodar reklamnog prostora, i tada u medijima nije bilo ni opozicije niti mogućnosti da iko prozbori reč protiv žutih nesrećnika Srbije. 

Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka su Đilasu krivi samo zato što su lažnim demokratama pokazali na delu šta je prava demokratija i zato što su stali na put besomučnoj pljački i uništavanju Srbije, ali i zato što brane Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije.

Nigde se nije dogodilo, pa neće ni u Srbiji, da oni koji su ojadili jedan narod i državu sada navodno oslobađaju tu istu državu, jer, ako bi nekim nesrećnim spletom okolnosti Đilas i njemu slični ikada došli na vlast, naša država bi ponovo pala na kolena i bila zakatančena. Narod im to nikada neće dopustiti", navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija