• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2023

21:28

Cilj im je da rasture našu zemlju! Anđelković u Hit Tvitu: Ovako su pričali i 5. oktobra, a onda smo dobili Crnu Goru!

printskrin/pink

Politika

Cilj im je da rasture našu zemlju! Anđelković u Hit Tvitu: Ovako su pričali i 5. oktobra, a onda smo dobili Crnu Goru!

Podeli vest

Gosti "Hit Tvita" su bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović, Jovana Jeremić, urednica i voditeljka,Zoran Anđelković, bivši predsednik Izvršnog veća KiM ,Milan Mačvan, košarkaš, i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Komentarišući prilog pogledan u emisiji, gde predstavnici opozicije najpre govore da Srbija nikada ne treba da uvede sankcije Rusiji, a na kom, samo par dana nakon prethodnih izbora ipak govore kako do sankcija treba doći, Anđelković kaže da oni lažu sami sebe.

- Oni lažu sami sebe. Setimo se datuma. 11.03. Đilas kaže da ne treba da se uvode sankcije, a ovde vidimo da sada kaže kako je jedini voz za Srbiju da uvedemo sankcije Rusiji. Ovo je peta liga DOS-a, i šta im je cilj? Samo im je cilj da rasture zemlju! Tako su pričali i 5.oktobra: "Samo da pobedimo i Kosovo je demokratsko pitanje!" Onda smo dobili 2006. godine Crnu Goru! - ističe Anđelković. 

Anđelković je potom dodao da Jovanović danas kaže da su oni nacionalna opcija, a on istovremeno kaže da će sa Đilasovom grupacijom od 15 ljudi da bude u koaliciji koja je za genocid u Srebrenici.

- Oni samo žele da pokušaju da razbiju Srbiju. Videli ste ovog Jovanovića, i na današnjem skupu je rekao da su Nacionalna opcija! A istovremeno kaže da će sa Marinikom Tepić biti u koaliciji koja je potpisala rezoluciju da Srbija treba da prizna genocid u Srebrenici. Njima je samo interes da rasture Srbiju! - kaže Anđelković. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija