• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2023

22:42 >> 23:55

Vučić u Ami G Show sa svojim dvojnikom! Ovo pitanje je otkrilo ko je pravi predsednik!

printscreen

Politika

Vučić u Ami G Show sa svojim dvojnikom! Ovo pitanje je otkrilo ko je pravi predsednik!

Podeli vest

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Ami G Show“ je na programu televizije Pink i večeras. Ognjen Amidžić je ugostio predsednika Srbije Aleksandra Vučića, bivšeg tenisera Janka Tipsarevića, imitatora Dalibora Golubovića i pevačicu Tijanu Milentijević.

Predsednik se u emisiji sreo oči u oči sa imitatorom Daliborom Golubovićem, koji je popularnost stekao upravo imitirajući Aleksandra Vučića, a njihov razgovor nasmejao je publiku.

Odmah nakon što je Aleksandar Vučić ušao u studio, obratio mu se njegov imitator:

– Prvo da vam se zahvalim na svemu što ste radili do sada na društvenim mrežama. Mnogo ste mi simpatični uživo. Mogu da vas pitam javno, kako ste došli na ideju da snimate te videe?

– Dobra mu je priča – našalio se Vučić, a potom dodao:

Foto: printskrin/pink

 

– Znam ja nešto po čemu ćemo da se razlikujemo. Ima nešto po čemu će svi da me prepoznaju. Ja tvrdim da sam ja Aleksandar Vučić, a da je on dvojnik.

Tada je Amidžić otpočeo kviz, a Vučić je prokomentarisao to što se njegov imitator dobro snašao u odgovorima.

– I on je to nabubao! Vežbao je celu noć (smeh) – našalio se Vučić.

Međutim, „kobno“ pitanje bilo je koliko je izgrađeno kilometara autoputeva.

– 311 kilometara – odgovorio je „lažni“, a potom ga je ispravio pravi Vučić.

– Ja ću da ga ispravim, jer ne zna, znao sam da ne zna! Samo u autoputevima i brzim saobraćajnicama 465, sa ovih dodatnih 10,7… To je samo u autoputevima i brzim saobraćajnicama, a zamislite tek koliko je u regionalnim putevima, lokalnim putevima… Hiljade kilometara – objasnio je on, nakon čega je svima, kojima do tada nije, postalo jasno ko je ko.

Foto: printskrin/pink

 

 

Nakon što su, zahvaljujući Amidžićevom kvizu, utvrdili ko je Aleksandar Vučić, a ko njegov dvojnik, voditelj „Amidži šou-a“ poželeo je da na još jedan način dokaže ko je pravi, a ko „lažni“ predsednik.

– Ako ste pravi predsednik, sigurno imate sendvič kod sebe – našalio se Amidžić, a Vučićev dvojnik Dalibor Golubović priznao je da kod sebe nema sendvič.

– Pojeo sam malopre dok smo čekali emisiju – objasnio je on.

Foto: TV Pink printscreen

 

 

Vučić je potom rekao da on ima, te je izvadio sendvič.

Foto: TV Pink printscreen

 

 

Potom je govorio o Daliboru.

– Došao u odelu, stvarno više liči na mene – kazao je Vučić.

– Ovaj čovek će da bude uspešan šta god da radi, jer ima energiju – dodao je.

Predsednik je istakao da je Golubović pristojan čovek, koji se posvetio umetnosti imitacije.

– On zna kako nameštam naočare, gestikulaciju i sve. On živi sa suprugom i troje dece u Altini, na jedan vrlo skroman način. Pred njim je budućnost, i politička. On je sve samo ne lažni predsednik – rekao je Vučić kroz smeh.

Imitator se zahvalio predsedniku na lepim rečima, i zahvalio se na pozivu da bude njegov gost.

– Moram da vam kažem da ste mi prirasli srcu – kazao je on.

Vučić je rekao, komentarišući stonoteniski meč, da se vidi kako Janko gura i udara lopticu, zato što je rođeni pobednik.

– Janko neće izgubiti, on vuče lopticu, tek toliko da pređe mrežicu, on mrzi da izgubi. Janko neće da pusti nikoga. Isto kao i Dalibor. On je verovao u jednu stvar, iako je bila velika distanca ranije među nama, a onda smo snimili video za TikTok, pa su krenuli da ga napadaju. Pa se zamislio, snimao je godinama imitacije mene, niko ga nije napadao, a onda su posle snimka krenuli napadi – kaže Vučić.

On ističe da je barem 30 odsto ljudi od početka emisije stvarno mislilo da je njegov imitator ustvari – on.

– Više liči na mene nego ja – kazao je kroz smeh.

Golubović je rekao da će njegova supruga povesti pogrešnog čoveka kući, na šta je predsednik rekao: „Od mene vajde nema!“.

Vučić kaže da jednog dana kada ode sa vlasti, i kada prođe još jedno osam godina, doći će vreme Golubovića.

Predsednik Vučić je potom dobio pitanje ko je iz opozicije hteo da „preleti“ u SNS, a da to javnost nije saznala.

– Ima takvih, ali javnost to neće ni sada saznati. Ko bi se nudio posle toga – rekao je on, pošto nije odgovorio, morao je da nabroji nadimke koje je imao kroz život.

– Alek, Aca, Saša, Vučko, Frfljavi… Nisam primljen na radio, a moja životna želja je bila da budem sportski komentator. Znao sam sve, od Ive Tomića, Mirka Kamenjaševića, imitirao sam njihove glasove. Umeo sam nekada i Vladanka Stojakovića da skinem. Sada mi je bezveze Milojka Pantića, kada vidim u šta se pretvorio – rekao je on.

Predsednik dodaje da je išao na audiciju u Radio Beograd, ali je kandidat morao da ima savršenu dikciju.

– Oterali me odatle, oterali me sa pevanja. Da se vratim na nadimke. Sada je pederu. Valjda sam se svih setio – kazao je on.

Vučić je potom otkrio da Dačić voli malo duže da spava, ali da je naučio trik.

– Uvek ga zovem oko 15 do 7, da bi ga probudio. A on onda navije sat na 20 do 7, lukav je, pa ako ga ne pozovem, on ona zove mene. I nastavi da spava – kaže on kroz smeh.

Ističe i da su mu mnogi zamerali što navija za Zvezdu, i da je odrastao na tome, kao i da to neće menjati nikada.

– Za Partizan sam učinio mnogo više nego neki što se hvale. A ja sam odrastao na tribini Zvezde, i toga se ne stidim. To je ljudska iskrenost. Kada kažu: „Ja navijam za fudbal“. Ja ne navijam za fudbal, već za reprezentaciju i za Zvezdu – kaže Vučić.

On je rekao da svake godine rade istraživanje o navijačima Zvezde i Partizana.

– To se menja u okviru tri ili četiri procenta. Sada Zvezda ima najviše navijača, 59 odsto u korist Zvezde. Uvek sam se pitao ko su tih tri ili četiri posto koji menjaju, a sada sam čuo šta je Janko rekao – kaže predsednik.

Kaže da mu je mnogo drago što je Partizan uspešan u košarci, i što se svake nedelje čuje skandiranje Beogradu.

– To je super stvar za zemlju, to je ono što je dobro – istakao je on.

Tipsarević je dobio pitanje zbog čega njegova supruga „šizi“.

– U poslednje vreme, pošto se to menja jednom nedeljno, najviše šizi kada ona meni nešto kaže, a ja to ne čujem ili ne prihvatim. I dođem posle sedam dana, i kažem joj isto to, ali kao da mi je drug rekao – kaže teniser.

On kaže da se vraćao iz Bangkoka pre nekoliko meseci, i da je sleteo u pola 5 ujutru.

– Tada sam predsedniku poslao pitanje za nešto, i on je odgovorio kroz pet minuta – rekao je Tipsarević da bi ilustrovao kako Vučić malo spava.

– Ja imam loš pritisak, zato malo spavam. Mene Zoran Janković, gradonačelnik Ljubljane, zove često između 5 i pola 6 ujutru, mi tada razgovaramo. On je mnogo pametan, od njega možete mnogo da naučite. To je čovek koji je od malene Ljubljane napravio turistički centar. Ne umem to da objasnim, a on je zaslužan za to – kaže Vučić.

Predsednik dodaje da je za kongresni turizam potreban i novi Sajam, pored Sava Centra, kako bi privukli ljude.

Tijana M je na pitanje sa kim se posvađala, a sa kim se često čuje, da se slabo druži sa kolegama, ali se najčešće čuje sa Barbarom i Aleksandrom Mladenović.

Vučić je potom dobio pitanja o košarci, a prvo je bilo šta je fejd avej.

– To su najteži šutevi, kao Majkl Džordan. To je van balansa, retko ko to pogađa. A Jokić je poseban, ne zato što je podržao našu listu, već ima nešto što drugi nemaju. Sjajna dva brata, porodicu koja se drži na okupu. Prava srpska porodica koja je napravila ogroman uspeh u Americi. On ima mozak, to je nešto što se retko rađa. I on i Luka Dončić – rekao je Vučić.

Jokić ima i mekane prste i neverovatan osećaj za loptu, dodaje on.

Na pitanje šta je „pik end rol“, predsednik pojašnjava da se to na srpskom kaže „dva na dva“.

– Igraju bek i centar, pa se centar otvori, a bek protrči. Ima tu i više različitih verzija – rekao je on, i objasnio šta je „niski post“.

– To je kada se spusti dole na niski post. Mi smo nekada spuštali na četvorku ili peticu i Bodirogu, da bliže igra. Postoji i mismeč, kada imaš visokog i niskog igrača, pa ga pustiš blizu reketa da odigra jedan na jedan – rekao je on.

On kaže da u košarci više nema prve petorke, već igra dvanaest igrača, i da se oni stalno rotiraju.

– Ne mogu da izaberem samo petoricu. Ako izaberem Jokića da igra samo peticu, onda nema Milutinova koji mi je jedan od omiljenih igrača. Nije lako odabrati nikako – kaže Vučić.

On kaže da, ako se Jokić ne povredi, očekuje najbolju utakmicu svih vremena, između nas i Amerikanaca.

– Mislim da će to biti najbolji meč svih vremena, u polufinalu Olimpijade. Ameri su prejaki svakako. I dalje su jači od nas, ali ako igraju Nikola, Bogdan, Vasa, sa svim ovim momcima koji su igrali sjajno… Nije to laka utakmica za Amerikance – kaže predsednik.

Vučić je prekinuo Amidžića, koji je ispitivao Tipsarevića o Novaku, sledećim rečima:

– Ej bre, ne radi on u Danasu, zna on šta je Novak osvojio.

Dalibor Golubović je potom otkrio i da je glumio predsednika Vučića u jednom slovenačkom filmu.

– To je bio najgledaniji film u istoriji slovenačke kinematografije, oni su napravili film od klipova sa jutjuba, i razvalio je gledanost. To je trećina države gledala – kazao je on.

Gosti su potom nazdravili Gorkim listom, a Vučić je rekao da je mislio da je šala u pitanju.

– Bio sam siguran da je voda.

Svi u studiju su potom gledali klipove Vučićevog imitatora, i sve propratili smehom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija