• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Republika.rs

17.12.2023

16:50

Pomno prati dešavanja kod nas! Poznati voditelj iz Zagreba brutalno prozvao svoj narod, pa se dotakao izbora u Srbiji!

printscreen

Politika

Pomno prati dešavanja kod nas! Poznati voditelj iz Zagreba brutalno prozvao svoj narod, pa se dotakao izbora u Srbiji!

Podeli vest

Popularni hrvatski voditelj Zoran Šprajc dotakao se u emisiji "Stanje nacije" odnosa Hrvata i Srba nakon trijumfalnih koncerata Aleksandre Prijović u Zagrebu ali i usred izbora u Srbiji.

Šprajc je pokazao narodu snimak srpskog muzičara Dragomira Despića Desingerice sa nastupa u Opatiji, a onda je prokomentarisao momenat kada on hrvatsku publiku udara čarapom po glavi.

- Eto vidite kako Hrvatima zapravo uopšte nije problem kad ih Srbi biju, to jest tuku, samo je važno da im pritom pevaju. Pa onda neka tuku i po glavi nema veze. Samo je trebalo da zapevaju i u ratu, a mi bismo odmah ruke digli - izjavio je Šprajc.

Spomenuo je i da se u Srbiji održavaju izbori, komentarišući da je izvesno ko pobeđuje jer "kao i u Hrvatskoj uvek pobeđuje jedan te isti Aleksandar Vučić, to jest Andrej Plenković".

Zoran Šprajc komentarisao je i predizbornu kampanju u Srbiji, ali je ipak glavni fokus njegovih kazivanja na naš račun bio oko muzike.

Pevačicu Aleksandru Prijović nije komentarisao ali je svakako i on svojevremeno bio iznenađen kada je čuo da je rasprodala pet zagrebačkih arena.

Nije tajna da pored Bugara i Slovenaca od naroda u okruženju upravo Hrvatska ima najviše svojih “mladih” predstavnika na našim ulicama za Novu godinu i Božić.

To i ne čudi ako se zna da su srpske “cajke” ubedljivo najpopularnije po tamošnjim klubovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija