• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.12.2023

13:33

Vučić o navodnom prebacivanju glasača - Kada ste u politici očajni, sagledajte svoje greške

printscreen

Politika

Vučić o navodnom prebacivanju glasača - Kada ste u politici očajni, sagledajte svoje greške

Podeli vest

Aleksandar Vučić je tokom obraćanja medijima posle obilaska radova na izgradnji vijadukta kod Vrabasa pričao i raznim malverzacijama koje su se pojavile u javnosti, a tiču se biračkih spiskova i navodnog prebacivanja glasača.

Predsednik je rekao da su izbori na republičkom nivou čisti i da je jasna pobeda liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

- Suština je da sve pokazuje rezultat na republičkom nivou, a to je dva puta više glasova za listu "Srbija ne sme da stane". Gotovo neverovatan rezultat da posle 11 godina vlasti dobijete 47 posto glasova na izborima, od svih. Svaki čovek može da bude upisan na samo jednom mestu. Jedinstveni birački spisak postoji od kada smo mi na vlasti, u koji je svako mogao da ima uvid, a ne spisak kao kupus razasut po opštinama u vreme dok su ovi drugi bili na vlasti. Sada možete da imate samo jednog čoveka samo na jednom mestu. U Beogradu je svega 12.000 više birača nego u prethodnom ciklisu, i prirodne su migracije prema Beogradu...

Foto: printscreen

 

Obmanjivali su sebe lažnim istraživanjima, ja sam vam rekao tri dana pred izbore da SNS pobeđuje u Beogradu... Mi imamo sve zapisnike, oni ni pola zapisnika nemaju, jer su njihovi ljudi bili lenji da im donesu. Imali su na svim biračkim mestima kontrolore koji su potpisali te zapisnike, iako su imali kontrolore na svim mestima. Kada ste u politici očajni, sagledajte svoje greške, menjajte sebe, kao što oni što pobeđuju ne treba da se naslađuju, već da gledaju šta da promene za iduće izbore... Država će nastaviti da radi za narod, gradi vijadukte, povećava plate i penzije - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija