• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

10:54

Đilas sa advokatima došao da vadi "ubačene elemente" iz zatvora

Informer

Politika

Đilas sa advokatima došao da vadi "ubačene elemente" iz zatvora

Podeli vest

Lider tajkunske opozicije okupljene oko gubitničke liste "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas došao je u pratnji advokata ispred Palate pravde u Beogradu kako bi pružili podršku siledžijama koji su privedeni zbog haosa koji su pravili u Beogradu.

Da ludilo opozicije ne zna za granice svedoči i to što su nasilnike koji su uništavali imovinu grada i zagorčavali život Beograđanima, Đilas i njegovi saborci u prvi mah nazvali "ubačenim elementima".

Tako da ispada da je Đilas došao da spasava "ubačene elemente" iz zatvora.

Podsetimo, o ovoj temi nedavno se oglasila i Ana Brnabić.

- Ovako idu njihove priče: Kada su krenuli sa napadima na Stari dvor, rekli su da ljudi imaju pravo na bes; Kada su videli da im to ne ide u prilog, rekli su da su nasilnici "ubačeni elementi"; Večeras idu do policije da traže oslobađanje tih "ubačenih elemenata". I tako u krug - napisala je Brnabić na društvenoj mreži "X".

 

 

Slično je konstatovao i ministar Siniša Mali.

Komentarišući nerede u Beogradu nakon održanih gradskih i parlamentarnih izbora Mali je proručio da su se lideri opozicije, kada su videli da građani ne podržavaju nasilje, ogradili od istog rečima da sa tim nemaju veze pa se, kako je rekao, čini da ne mogu da se odluče da li ruše njihovi „saborci ili ubačeni elementi“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija