• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2023

09:54

Snimak koji morate pogledati: Koliko mesta u Srbiji Vučić može da poveže za 7 minuta?!

printscree

Politika

Snimak koji morate pogledati: Koliko mesta u Srbiji Vučić može da poveže za 7 minuta?!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je ponovo demonstrirao neprevaziđeno poznavanje Srbije.

- Ovo je jedna od stvari koja će da približi Sombor i Novom Sadu i Beogradu i beogradu... Velike pare u ovo ulažemo. Velike pare i to pokazuje koliko nam je stalo do ovoga da i Srbobran i Bečej i Bočar i Kikindu i Novu Crnju, a i ovamo Vrbas, Kulu, i Sivac i Kljajićevo... I u Apatin moramo da dovedemo investitore. Ajde Odžaci imaju nešto a opet im je potrebno još. Kula je potrebno, Crvenka, al dobro. I tu se posebno izvinjavam Šidu. Sve ostalo, uglavnom je bilo zapostavljeno. Nažalost, prvi put smo sada uložili u rekonstrukciju puta od Jermenovaca, Janošika prema Plandištu. To vam diže ceo južni Banat. I Opovo i Zrenjanin kao središte srednjeg Banata. Sve oko Zrenjanina će da procveta, tada pravite ponovo brzu saobraćajnicu preko Žablja. A ovde ne smem nida govorim šta znači za Crnju. južnobačkog okruga dakle, od pre svega, Bačka Palanka i Titel i ako su na različitim krajevima Južnobačkog okruga. Mnogo u Zapadnobački okrug. Delove Severnobačkog i posebno Severnobanatski okrug. Sada pogledajte put recimo od Temerina do Bečeja - navodi se u snimku koji objavljujemo.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija